Múlt héten Londonban, a Somerset House-ban mutatta be az F&Fa 2014-es őszi-téli kollekcióját. Az eseményen a Life.hu is ott járt, így első kézből tudhatjátok meg, mik lesznek a trendek idén ősszel.

A Somerset House-ban rendezik a London Fashion Weeket is, így nagyszerű érzés volt ott lenni, ahol előttünk néhány héttel világsztárok foglaltak helyet a közönség soraiban. A márka kollekcióját főképp a fekete szín uralta, de felbukkant néhány fáradt lazac és rózsaszín, szürke, ezüst, lila és nude darab is. A színek helyett sokkal inkább az anyagválasztáson volt a hangsúly, ezért is találtuk izgalmasnak a kollekciót. A műszőrme volt az est egyik slágere - ezekben a bundákban egész biztosan nem fázunk majd a tél közeledtével sem.

A bundák mellett a szőrös kiegészítők is hódítottak a kifutón – ezek a darabok tényleg feldobják a legegyszerűbb szetteket is.

A szőr mellett a tollak és a csillogó, flitteres darabok is népszerűek az idei őszi-téli kollekcióban, mi imádtuk a kettő kombinációit is.

A kollekció legmerészebb darabjai azonban minden bizonnyal a tüllös, áttetsző ruhák, amiket látva teljesen átértékeltük a márkáról alkotott véleményünket. Nekünk nagyon tetszett ez a bevállalós stílus!

A nadrágkosztümök terén a mély kivágású, férfias fazonok hódítanak, amik egyszerű blúzzal is elegánsak, ám egy esti rendezvényen egy szexi kombinéval és egy kis rafinériával simán megállják a helyüket.

A férfiruhák között nemcsak a klasszikus, de a modern, bőrrel és farmerrel kombinált darabok is hódítottak.