Vilmos herceg kifogásolta Katalin hercegnő stílusát

kritika Katalin hercegnő Új-Zéland Vilmos herceg smaragdzöld kabát stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, ha valami túl élénk, az túl élénk. Ha pedig maga Vilmos herceg mondja, akkor biztosan így van.

Divatrajongók és -kritikusok ódákat zengenek Katalin hercegnő mindig kifogástalan stílusáról, ám a jelek szerint nem mindenki osztozik ezen a véleményen. Olykor például férje, Vilmos herceg sem. A hercegnő az új-zélandi Cambridge város látogatásakor húzta magára az alábbi smaragdzöld Erdem kabátot, amely a hírek szerint nem igazán győzte meg Vilmost.

Forrás: NORTHFOTO
Molnár Andi lába tökéletes – ez a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20140414-szombat-esti-laz-a-nagy-felrelepes-igy-edz-molnar-andi.htmlMolnár Andi évek óta benne van a Szombat Esti Láz táncos csapatában, mi pedig a kezdetek óta irigykedve figyeljük izmos, mégis roppant nőies és formás lábait. Persze a sok tánc megtette a hatását, Andi azonban nem csak így szabadul meg a felesleges kalóriáktól. Bárdos András táncpartnere a Life.hu-nak mesélt edzésmódszeréről.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy öltöztök ti: imádnivaló tavaszi szettekhttp://www.life.hu/trend/20140325-igy-oltoztok-ti-tavaszi-szettek.htmlImádjuk a tavaszt a kellemes napsütéssel, a madárcsicsergéssel, és persze a sok színpompás szettel. Sorozatunk legújabb részében ugyanis ezek következnek, méghozzá egyenesen Budapest utcáiról. Így öltöztök ti!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huBalzsay Károlyért futottak a műsorvezetőkhttp://www.life.hu/news/20140414-balzsay-karoly-rakbeteg-bokszoloert-futottak-a-vivicittan-a-class-fm-musorvezetoi-vadon-jani-es-kiso.htmlVadon Jani és társai Balzsay Károly gyógyulásáért futottak a hétvégi Vivicittán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.