A színésznő egy különleges gyertyafényes edzésre várja a Life.hu Csajfeszt vendégeit.

Anita már 14 éve a spinning szerelmese, és egy éve edzői képesítést is szerzett. A Life.hu Csajfeszten alakformáló spinningórát tart, ahol te is kipróbálhatod, milyen kikapcsolódás közben zsírt égetni.

Forrás: Deutsch Anita

"A spinning számomra egy szerelem, mert kedvelem a kihívásokat és az olyan sportokat, amelyek növelik az állóképességem. A spinning amellett, hogy formában tart, mentálisan is teljesen kikapcsol. Az órákat hangulatos gyertyafényben vagy halvány neonfényben tartom, ami szintén segíti az önmagunkra figyelést, segít elbújni a saját világunkba, és átadni magunkat a mozgás örömének" - magyarázta Andi.

Találkozz a Life.hu sztárszerzőivel!
Május 31-én találkozhatsz a helyszínen a Life.hu sztárszerzőivel. Müller Péternek kérdéseket tehetsz fel, Takács Nóra a helyszínen forgat Jónő-videót az arra látogatókkal, de kint lesz Csonka András, a Kezdj új életet projektünk hétköznapi hősei, és természetesen Nánási Pál és Ördög Nóra is.

"A spinning formálja a testet, szép, tónusos izmokat fejleszt. Egy-egy óra után még este is nyugodtan megvacsorázhatok, akkor sem jönnek fel a nem kívánt kilók. Amikor reggel egy spinningórával kezdek, utána az egész napot százszoros erővel csinálom végig. A stresszes élethelyzetekben is sokat segít, hiszen az edzés alatt endorfin termelődik a szervezetben, és felszabadultan, boldogan távoznak a vendégek" - mesélte Andi.

"Az órámon nemcsak biciklizünk, hanem a felsőtestet is átmozgatjuk. A Life.hu Csajfeszten fél órában ezt fogom demonstrálni. Várok mindenkit szeretettel egy közös bringázásra, ahol testileg és lelkileg is feltöltődés vár mindenkire" - mosolygott a színésznő, aki a spinning mellett futással tartja karban a testét.

A pontos programokról a Life.hu Csajfeszt-oldalon, a rendezvény Facebook-oldalán, illetve itt a Life.hu-n is tájékozódhatsz!

Miért regisztrálj?
- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!