Life.hu Csajfeszt edző Barátok közt spinning zsírégetés Deutsch Anita edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy különleges gyertyafényes edzésre várja a Life.hu Csajfeszt vendégeit.

Anita már 14 éve a spinning szerelmese, és egy éve edzői képesítést is szerzett. A Life.hu Csajfeszten alakformáló spinningórát tart, ahol te is kipróbálhatod, milyen kikapcsolódás közben zsírt égetni.

Forrás: Deutsch Anita

"A spinning számomra egy szerelem, mert kedvelem a kihívásokat és az olyan sportokat, amelyek növelik az állóképességem. A spinning amellett, hogy formában tart, mentálisan is teljesen kikapcsol. Az órákat hangulatos gyertyafényben vagy halvány neonfényben tartom, ami szintén segíti az önmagunkra figyelést, segít elbújni a saját világunkba, és átadni magunkat a mozgás örömének" - magyarázta Andi.

Találkozz a Life.hu sztárszerzőivel!

Május 31-én találkozhatsz a helyszínen a Life.hu sztárszerzőivel. Müller Péternek kérdéseket tehetsz fel, Takács Nóra a helyszínen forgat Jónő-videót az arra látogatókkal, de kint lesz Csonka András, a Kezdj új életet projektünk hétköznapi hősei, és természetesen Nánási Pál és Ördög Nóra is.

"A spinning formálja a testet, szép, tónusos izmokat fejleszt. Egy-egy óra után még este is nyugodtan megvacsorázhatok, akkor sem jönnek fel a nem kívánt kilók. Amikor reggel egy spinningórával kezdek, utána az egész napot százszoros erővel csinálom végig. A stresszes élethelyzetekben is sokat segít, hiszen az edzés alatt endorfin termelődik a szervezetben, és felszabadultan, boldogan távoznak a vendégek" - mesélte Andi.

"Az órámon nemcsak biciklizünk, hanem a felsőtestet is átmozgatjuk. A Life.hu Csajfeszten fél órában ezt fogom demonstrálni. Várok mindenkit szeretettel egy közös bringázásra, ahol testileg és lelkileg is feltöltődés vár mindenkire" - mosolygott a színésznő, aki a spinning mellett futással tartja karban a testét.

A pontos programokról a Life.hu Csajfeszt-oldalon, a rendezvény Facebook-oldalán, illetve itt a Life.hu-n is tájékozódhatsz!

Miért regisztrálj?

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.