Május 14-e óta nehéz levenni a szemünket a cannes-i vörös szőnyegről, pedig május 18-án két olyan díjátadóra is sor került, amelyen a sztárok mintha arra törekedtek volna, hogy csak rájuk figyeljünk.

Londonban a TV BAFTA 2014-es díjátadóját rendezték, amelyen Helena Bonham Carter, Sophie Ellis Bextor, a Trónok harcából ismert Sophie Turner és a szupermodell, Naomi Campbell is megjelent. A párductestű szépség földig érő, betonszürke ruhában lépett a vörös szőnyegre, de azt senki nem mondhatja rá, hogy szürke kisegér volt. A ruha különleges szabása megtette a hatását.

Forrás: AFP/Will Oliver

Las Vegasban ugyanezen az estén egy másik eseményt rendeztek: a Billboard díjátadó gálát, amelyen számtalan ismert énekes és zenész vett részt, többek között Shakira, Nicki Minaj, a frissen férjhez ment Kelly Rowland, valamint Carrie Underwood. Aki leginkább el tudta terelni a figyelmünket Cannes-ról, az Jennifer Lopez volt, aki borvörös ruhában állt a vörös szőnyegre. Érdekes, pont ez az árnyalat jött be a cannes-i filmfesztivál első napján Blake Lively-nek és Jane Fondának is.

Forrás: AFP

Rendben, azért megmutatjuk Carrie Underwoodot is, aki surranópályán úszott be a látómezőnkbe. Lehet, hogy mégis ő volt a legdögösebb? Döntsd el te!

Forrás: AFP/Frazer Harrison