Érdekes, hogy mindig az OK! Magazine értesül legelőször arról, hogy a világ nagyasszonyai ikerbabákkal várandósak. Ezt állították ugyanis pár hete Angelina Jolie esetében is, most pedig egy újabb sztármamának előlegezett meg ikerterhességet a lap. Információik szerint ugyanis most Katalin hercegnő vár ikerlányokat.

Lapinformációk szerint tovább bővül a brit királyi család. A gondolattal az OK! Magazine játszott el: egy ismeretlen, ám a hercegnő körül sokat ténykedő bennfentes szerint ugyanis Katalin már régóta készül második terhességére, mi több, úgy tudja, már teherbe is esett, méghozzá rögtön két kislánnyal.

Forrás: AFP/Stefan Postles

Vilmos herceg feleségéről hetek óta terjed a hír, hogy újra babát vár, ráadásul az OK! szerint ezt az is alátámasztja, hogy az utóbbi időben eltűnt a nyilvánosság elől. A brit királyi család állítólag igazi babalázban ég: Erzsébet királynő már előkészítette a családi ékszereket, amelyeket egyszer majd leendő lányunokái fognak viselni, mialatt a Middleton szülők már a játszószobát tervezik. Mi azért megvárnánk ezzel maga a királynő, II. Erzsébet bejelentését is.