Dögös test a sztárok tippjeivel - így edzenek a VIVA Comet jelöltjei

Forrás: Dér Heni -
Viva Comet Viva Comet 2014 Cserpes Laura edzésterv Dér Heni Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heniről jól tudjuk, hogy imád edzeni, és ez meg is látszik rajta: a teste izmos, szálkás és szexi. Cserpes Laura sem panaszkodhat: a fiatal énekesnő is formás, nem hiába, hiszen az étkezésére és a testmozgásra is odafigyel. A 2014-es VIVA Comet legjobb énekesnő-jelöltjeitől érdemes tanulni, ha te is fogyni és izmosodni szeretnél!

Dér Heni a kőkemény edzéstervére esküszik

Heni is ott van a legjobb női előadók jelöltjei között az idei VIVA Comet-díjátadón. Az énekesnőnek nemcsak a hangja remek, de a színpadon is mindig dögös, ez pedig nem is menne edzés és odafigyelés nélkül. Heni elárulta nekünk, igyekszik a személyi edzője által elkészített edzéstervet követni, aminek a hatása is megvan: amióta így edz, tartja a formáját. "Egész nap rohanok, minden napom teljesen más, így akkor edzek, amikor van 2 szabad órám. Van, hogy egy héten csak három alkalommal jut erre idő, de van, hogy ötször is tudok mozogni valamit. Alapvetően igyekszem minden másnap mozogni."

Forrás: Dér Heni

A csinos énekesnő, akinek tökéletes alakját már számtalanszor megcsodálhattuk, főképp a funkcionális edzésre esküszik – a saját testsúllyal és a szabad súlyokkal végzett gyakorlatok váltak be neki legjobban. "Ha sok szabadidőm van, sokat edzem, sőt, akkor még futok is. De ez ritkán fordul elő, így többnyire csak az edzés elején jut 10-15 perc a kardióra." A Cometre is a jól bevált edzéstervével készül, hiszen ez az, ami a színházi premierek előtt is sikeresnek bizonyult már.

Heni elárulta azt is, nem szokott diétázni, igyekszik azt enni, amit megkíván. Az adagokra persze ő is odafigyel – ha teheti, egy nap ötször eszik keveset. Ám a rohanós napokon ezt nem egyszerű összehozni, így ilyenkor megpróbálja otthon elkészíteni az aznapi egészséges nassolnivalóit. "Imádok enni, de arra nagyon figyelek, hogy ne csak reggel és este étkezzek, hanem napközben is. Szeretem a salátákat, de nem mániákusan: úgy gondolom, mindent kell ennünk. Szénhidrátot, zöldséget, gyümölcsöt, húst, mindössze a mennyiség az, ami számít. Igyekszem napi 2-3 liter folyadékot meginni, koplalni azonban nem szoktam. Ha úgy érzem, túl sok méreganyag gyülemlett fel a szervezetemben, akkor salaktalanító teát fogyasztok, félévente pedig végigcsinálok egy pár napos, nyers zöldségléből és gyümölcsléből álló tisztítókúrát. Mivel szinte minden nap van valami, amihez kell az energia – edzés, fellépés, próba –, nem tehetem meg, hogy koplaljak. A Cometre is sok-sok próbával készülünk, ahol a tánc és a mozgás miatt égetem ám a kalóriákat rendesen!"

Cserpes Laura hatékony étrendet követ

Laura hetente háromszor jut el edzeni, ilyenkor többnyire kardió és erősítő gyakorlatokat végez. Emellett azonban a mélyizmok edzésére is hangsúlyt fektet: "Heti egyszer pilatesre megyek, ahol tökéletesen kikapcsolódok, miközben alaposan lenyújtjuk az izmainkat. Speciális edzéstervem azonban nincs - igyekszem ezt az edzésmennyiséget mindig tartani."

Fotó: Zsólyomi Norbert

A Comet-díjra jelölt énekesnő az étkezésére is ügyel, hiszen szerinte az adja meg az alapját mindennek. "Nekem dr. Gajdács Ágnes volt ebben a segítségemre, vele állítottuk össze, hogy mit, mikor és mivel fogyasszak. Ami a legfontosabb, az a napi ötszöri étkezés és legalább 2 liter folyadék bevitele."

Laura általános menüje

Reggeli: zabkorpa rizstejjel és gyümölcsökkel

Tízórai: 5 szem aszalt szilva

Ebéd: minestrone leves, natúr csirkemell sült zöldségekkel

Uzsonna: egy natúr joghurt, egy alma

Vacsora: lazacfilé nagy adag salátával

Az énekesnő elárulta azt is, hogyan készül az idei díjátadóra. "A hétköznapi étrendemet próbálom tartani, de ha szükségesnek érzem, akkor beiktatok egy zöldség-, rizs- vagy gyümölcsnapot. Ha nassolnivalóra vágyom, akkor is igyekszem egészséges dolgokat választani: szeretem a mandulát, az aszalt szilvát és imádom a sült almát egy kis fahéjjal."

A hosszú élet elixírje: spirulina, a „zöld arany"http://www.life.hu/ez-zsir/20140430-a-spirulina-alga-jotekony-hatasai.htmlKépzelj el egy olyan csodaeledelt, ami erősíti az immunrendszert, növeli az állóképességet, csökkenti az étvágyat és még a bőrödnek is jót tesz. Vajon létezik ilyen szuperétel? Igen. Úgy hívják, spirulina alga, ami a Föld egyik legősibb élőlénye. A Life.hu most elárulja, miért érdemes beiktatnod a „jövő táplálékát" a mindennapi étrendedbe!Ez Zsír!--Ő a legszebb testű magyar pasi 2014-ben? Szerintünk igen!http://www.life.hu/ez-zsir/20140602-szarka-akos-street-workout-bajnok-etkezesi-tippjei-es-edzese.htmlSzarka Ákos néhány hete egy reklámfilmben tűnt fel, és nem is akárhogyan. Tökéletesen kidolgozott testét azóta már a fél ország megcsodálhatta, bennünket azonban leginkább azok a gyakorlatok fogtak meg, amiket a néhány másodperc alatt bemutat. Ismerjétek meg ti is a fiatal street workout bajnokot!Ez Zsír!OrigoMit hagysz ki az életedből, ha nem meditálsz?http://www.life.hu/ez-zsir/20140530-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-meditacio-jotekony-hatasai-fejleszti-a-koncentraciot.htmlA jóga megtanít arra, hogyan hozd ki magadból a maximumot, élj teljes életed, amelyet befolyásolni is képes vagy. Hiszen a jóga önmagunk megismerésének fontos eszköze, a figyelmünk igába vonása, tudatos irányítása, amely jóval túlmutat a jógaszőnyegen.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.