Az idei vébé sztárjátékosait nem kell félteni, ha arról van szó, hogy stoplis cipő és mez helyet öltönybe kell bújniuk. Lionel Messi például épp pár hónappal ezelőtt bizonyította be, hogy egy férfi nem csak feketében lehet stílusos. A Life.hu most bekukkantott más sztárfocisták gardróbjába is.

Cristiano Ronaldo (Portugália)

Ha a portugál klasszis éppen nem alsónadrágban vagy anyaszült meztelenül pózol, hanem normálisan felöltözik, akkor igen jó ízléssel választja ki, hogy mit visel tökéletes testén. Elmondása szerint imádja a gyors kocsikat, a drága karórákat, a szép ruhákat - kedvenc márkája állítólag a Gucci -, na és persze a gyönyörű lányokat. Utóbbiról tudjuk, hogy igaz, hiszen kedvese, Irina Shayk az egyik legdögösebb focistabarátnő az idei vébén.

Forrás: Facebook/Cristiano Ronaldo

Sergio Ramos (Spanyolország)

A jóképű Real Madrid játékosok közül érdemes megemlíteni Sergio Ramost is. A királyi gárda védőjét ritkán látjuk civilben, amikor azonban épp nincs a pályán, általában lazán elegáns darabokat keres. Szívesen visel ingeket, a kockákat például kifejezetten kedveli. De nem esik kétségbe akkor sem, ha nyakkendőt kell kötnie - nem csodáljuk, jól is áll neki!

Forrás: Facebook/Sergio Ramos

Xabi Alonso (Spanyolország)

 A középpályás Alonso kollégájához hasonlóan mind a reklámfotókon, mind pedig a való életben igazán stílusos. Külön figyelmet fordít arra, hogy vöröses borostájához minden esteben passzoljon öltözékének színvilága.

Forrás: Northfoto

Bastian Schweinsteiger (Németország)

A német klasszis pályán kívüli szettjeit elnézve kijelenthetjük, hogy előnyben részesíti a sötétebb árnyalatokat, valamint hogy rajong a sapkákért és a méretes sálakért. A Nationalelf középpályása ruhaválasztásainál látszólag mindig a sportos megjelenésre törekszik, de láthattuk már piros kockás ingben is.

Forrás: Facebook/Bastian Schweinsteiger

Neymar (Brazília)

A brazil csatárt, aki legutóbb Gisele Bündchen oldalán szerepelt a Vogue címlapján, akkor kiáltották ki a futball egyik divatdiktátorának, amikor Michael Jacksonnak öltözve adott interjút. A nyakában lógó fehér sál és a csillogó kalap különösen hatásosnak bizonyult, világos színű farmerét és sportzakóját igencsak jól feldobta vele. Ha épp nem ilyen extravagánsan öltözik, szereti a kényelmes, kapucnis pulcsikat, a baseballsapkákat és a farmereket is.

Forrás: Vogue, tr.eurosport.com, Indtagram/Neymar

Wayne Rooney (Anglia)

Ha az angol nemzeti válogatott csatára önmagától nem is lenne őrült divatmániás, felesége, Coleen tesz róla, hogy az ura mindig jól öltözött legyen. Rooney neje még a terhességei alatt is maximálisan odafigyelt elegáns megjelenésére, így természetes, hogy ezt várja a férjétől is. Wayne-t általában kényelmes pólókban és pulóverekben láthatjuk, de ha arról van szó, igazán ki tud tenni magáért.

Forrás: Northfoto