Nemcsak mi, de a kutyáink is szenvednek nyáron a hőségben. Ennek ellenére ugyanannyira igénylik a mindennapi sétát, mint máskor. A leégésre hajlamos, nagyon rövid vagy fehér szőrű kutyákat illetve a kopasz ebeket a fényvédőn kívül nyári ruhákkal is óvhatod a napsugaraktól. Mutatunk is néhány cuki darabot. 

Kényelmes, szellős kisruhák

Hihetetlen, de igaz: a népies motívumok és a tengerészcsíkok éppúgy megtalálhatók az idei kutyadivatban, mint a mi ruhásszekrényünkben. Fontos, hogy minél vékonyabb anyagú kis pólót válassz kedvencedre, sőt, a focivébé közeledtével a nagy rajongók egy cuki mezzel is meglephetik kedvencüket. A napfénytől ugyan nem óv, de azért mutatunk kutyafürdőruhát is az idei kínálatból...

1. Pinkaholic, 2. Manfred of Sweden, 3. aliexpress.com, 4. Puppia, 5. Luludog bikini

Védelem a napfény ellen

Ha rendszeresen sétáltok kedvenceddel a kánikulában, érdemes egy kis fejfedőt beszerezned neki, már ha elviseli magán az efféle ruhadarabokat. Sőt, egy ideje már kapható kutyusok számára készített napszemüveg is. Ha sziklás tengerpartra készülsz a kedvenceddel, akkor érdemes választanod számára egy kiscipőt, ami megóvja a talpát a kövek okozta sérülésektől.

1. Sapka: Koti, 2. Szemüveg: Doggles - Originalz, 3. Sapka: Doglike, 4. Kutyacipő: Trixie, 5. Pinkaholic

Póráz nélkül sehova!

Bár a napfénytől nem óv a póráz, mégis fontos, hogy jól válaszd ki kedvecednek ezt a kiegészítőt. Lehet színes, visszafogott, bőrből készült vagy díszes, a lényeg, hogy passzoljon a kutyus személyiségéhez. Sőt, találtunk olyan pórázt is, ami nyárra tökéletes, mert kis fejkendő is tartozik hozzá. 

1. Petfashion, 2. Suck Right!, 3. Manfred of Sweden, 4. Marily'n Leash, 5. Pinkaholic, 6. Koti, 7. Fressnapf