Hol vannak már azok a Jessica Simpson számára borzalmas napok, amikor a terhesség alatt felszedett plusz kilókkal kellett együtt élnie? A foglalkozását tekintve meghatározhatatlan szőkeség mára Madonnára gyúrta magát.

Jessica Simpsonról nemrég azt írtuk, hogy sokan már aggódnak érte, annyira lefogyott. A szőkeség második terhessége után 30 kilót fogyott. A fogyással együtt olyan izmokat növesztett, amelyet Madonna is megirigyelhetne, pedig a popkirálynővel sokakat lehet ijesztgetni, annyira szálkásra gyúrta magát. Jessica Simpson teste is egyre keményebb. A cikkben lévő képen sem semmi, de nézd meg a US Magazine fotóját ITT.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Edzője jelenleg Harley Pasternak sztártréner, aki Megan Fox és Hilary Duff színésznőkkel is dolgozott. Az edző a kitörésekre esküszik - azoknak is a speciális változataira. Erről már hallhattál nálunk is, ugyanis a világ legszexisebb nője is ezeknek a gyakorlatoknak (és a géneknek) köszönheti az alakját. Ezenkívül a fitneszlabdán végzett csípő- és fenékemelések is hatásosak Jessica edzője szerint.