Pofonegyszerű gyakorlattól lett álomtestű a világ legszexibb nője

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel -
modell Candice Swanepoel felnőtt edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába ő viselte 2013-ban a Victoria's Secret legeslegdrágább fehérneműjét a nagyszabású éves bemutatón. És nem hiába választotta meg őt 2014-ben a Maxim magazin a világ legszexibb nőjének. A 26 éves Candice Swanepoel tényleg gyönyörű, a teste pedig enyhén szólva is irigylésre méltó. Mi a titok?

A klasszikus sovány, fiús modellalkat helyett a dél-afrikai lány formás és szexi. Szerencsére nemrég elárulta, hogyan is edz a mindennapokban. Utánozni ér, mi fogjuk is, épp elég, ha nyár végére ráeszmélünk arra, hogy Candice-féle genetika nélkül mit sem érnek a csodatippek...

Candice nem az a szégyenlős fajta, ha a teste mutogatásáról van szó. A modell szívesen fotózza magát a mindennapokban, és nem egyszer készített már 'belfie'-t, vagyis popsiszelfit. Miután hivatalosan is ő lett 2014 legszexibb nője, a modell a Vogue magazinnak mesélte el, hogyan is csinálja. Saját bevallása szerint a kitörések azok, melyek mindig, minden heyzetben nagyon hasznosak. "Abszolút a kitörés a legjobb gyakorlat. Nemrég, amikor nyaralni voltam, úgy éreztem, alig tettem valamit a testemért. Viszont már 10 kitörés után sokkal jobban éreztem magam. Annyira jó érzés, amikor a gyakorlat végén érzem, hogy alaposan megdolgoztattam az izmaimat!" - lelkendezett a szőkeség a magazinnak.

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel

A Life.hu tippje:

A kitörést mi is imádjuk, olyannnyira, hogy megkértük Balogh Zsolt crosstréning-oktatót, mutassa meg a gyakorlat helyes kivitelezését. Ha végigcsinálnád velünk a tökéletes kitörtéseket, kattints ide!

De nehogy valaki azt higgye, hogy 10 kitörés csodát tesz a testtel! Candice is edz éppen eleget emellett - tavaly meg is mutattuk, hogyan és mennyit végez a másik kedvenc farizomgyakorlatából. Ide kattintva megnézheted, ő hogyan csinálja!

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel

Tudtad?

Molnár Andi, a Szombat Esti Láz tökéletes testű táncosa is a kitörésekre esküszik. Ő így csinálja!

Persze nem csak az edzéséről mesélt Candice. A modell azt is elárulta, magas faktorszámú naptejjel óvja bőre szépségét az UV-sugarak ellen, illetve gyakran használ bio olajakat is. A hétköznapokban igyekszik nem sminkelni magát, vagy esetleg feltesz egy szempillaspirált és egy kis arcpirosítót. Szerencsés, hogy neki ennyi is elég - éljen a tökéletes genetika!

Dundika keblei és Szabó Erika popsija - ők a legszebb testű magyar celebekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140409-a-legszebb-testu-magyar-celebek-a-life-hu-olvasok-szavazatai-alapjan-toth-gabi-szabo-erika.htmlNemrég megszavaztátok a Life.hu-n, kik a legszebb arcú magyar celebek - az eredményt itt be is mutattuk. Ám arra is kíváncsiak voltunk, mely magyar szépségek testrészeit tartjátok etalonnak - íme az eredmények.Ez Zsír!OrigoA Maldív-szigeteken mutatta be tökéletes popsiját Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140309-a-maldiv-szigeteken-mutatta-be-tokeletes-popsijat-nicole-scherzinger.htmlNem csakKatalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek jár a romantikus Maldív-szigeteki vakáció!Ez Zsír!--Így formáld a combot, popsit!http://www.life.hu/ez-zsir/20131004-edzes-es-sport-szabadteri-combizom-gyakorlatok-nagy-amarilla-aerobikoktato-segitsegevel.htmlŐsszel sem árt kimozdulni a szabadba. Ne hagyd, hogy a hűvösebb idő eltántorítson - öltözz fel jó melegen, és sportolj egy kicsit a tiszta levegőn. A héten Nagy Amarilla aerobikoktató segítségével megmutatjuk, hogyan edzheted formásra a farizmodat és karcsúra a combizmaidat - eszközök nélkül.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.