A szerda esti VIVA Comet-gálán - melynek nagy pillanait itt már bemutattuk - ismét felvonult a magyar sztárvilág színe-java. A ruhák nézegetése előtt többnyire elképzeljük, milyen lenne, ha néhány híresség bevállalna olyan őrülten merész és szexi darabokat, amilyeneket Rihanna vagy Rita Ora szokott, ám erre itthon még mindig várunk kell. A Life.hu ruhamustrája következik. 

Tóth Gabi

Az énekesnő mint mindig, idén is próbálkozott, és ezt nagyon értékeljük. Gabi - bár forrónadrágban indult a Cometre - egy romantikus stílusú kreációt választott, amit hatalmas, feltűnő nyakékkel és fémes övvel spékelt meg. Annak ellenére, hogy a fodrokkal még mindig hadilábon állunk, Gabi kreációja merész volt, és messze kitűnt az egyszerű ruhaköltemények közül. A kiegészítőkért és az ütős sminkért külön pluszpontot adunk neki!

Palvin Barbi

A világhírű szupermodell egy egyszerű fekete estélyiben érkezett a gálára, és bátran kijelenthetjük: Barbi egy grammot sem hízott. Ő az a típusú nő, akinek nem kell feltűnő ruhacsodákba bújnia, hiszen egy egyszerű darabban is észvesztően tud kinézni. Irigyeljük is ezért!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hien

A napokban a fiatal énekesnő már megmutatta nekünk a gardróbját. Ekkor a kedvünkért fel is próbálta azt a Ruzsa Magdi által megálmodott, ezüst színű, apró gyöngyökből összerakott ruhacsodát, melynek fekete változatát a Comet-gálán is viselte. A kreációt már akkor imádtuk: a sokat mutató, ám nagyon cseles megoldással készült darab mesésen áll a tökéletes alakú Hiennek. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tolvai Reni

Reni minden évben igyekszik alaposan kitűnni a tömegből. Bár ezúttal sem sikerült felülmúlnia a két évvel ezelőtti villantását, az idei Kissmark kreációja is alaposan beleégett a retinánkba. A frizurája nem lett a kedvencünk, de a ruha abszolút cometesre sikerült. Feltűnő volt és egyedi, nem is nagyon tudunk elképzelni más szituációt, amikor egy efféle darabot viselni lehetne.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kustánczi Lia

A magyar modell egy igen konszolidált, narancspiros ruhában érkezett a gálára, amit vékony, fémes arany övvel dobott fel. A szettet alapvetően nagyon szerettük, ám Lia hatalmas mamakontya nem tett jót az összképnek. Mi a helyében sürgősen átgondolnánk ezt a konty-dolgot: egy laza, kócos frizura százszor jobban passzolt volna a visszafogottan szexi ruhakölteményhez. 

 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 

/1406/F_mci20146123296