Ruhájával sokkolt Tolvai Reni

mell fashion week Viva Comet mellbimbó ruha Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este rendezték a 12. Viva Comet zenei gálát, amelyen minden sztár megjelent, aki csak számít. A magyar könnyűzenei élet egyik legnagyobb díjkiosztójára extémebbnél extrémebb ruhákban jelentek meg a sztárok. A legnagyobb meglepetést Tolvai Reni okozta, aki a vörös szőnyegen szinte mindent megmutatott.

Az énekesnő felül teljesen átlátszó, a mellbimbóit is csak alig takaró ruhában jelent meg. Az utóbbi időben nagy divat a magamutogatás, nem csoda, hogy a hazai sztárok sem akarnak lemaradni. Kár, hogy az énekesek csak a ruhákat vállalják be, az olyan stylist-trükkökről viszont megfeledkeznek, mint a zselés mellbimbótapasz vagy a mellre ragasztható, láthatatlan push-up melltartó. Tolvai Reni is jobban tette volna, ha előbb kikéri egy szakember véleményét, mielőtt ilyen merész ruhában lép a vörös szőnyegre.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a többi képért!


Nézd meg a Life.hu videóját a Comet-ről:


Ez lenne a trend? Botrányosan festett Michelle Harperhttp://www.life.hu/legytrendi/20120606-ez-lenne-a-trend-botranyosan-festett-michelle-harper.htmlStílusmustra a Bravo Otto-díjátadónhttp://www.life.hu/legytrendi/20120604-stilusmustra-a-bravo-otto-dijatadon.htmlBakizott az Alkonyat sztárja, mindenki láthatta a melleithttp://www.life.hu/legytrendi/20120527-bakizott-az-alkonyat-sztarja-kristen-stewart-kilogott-a-melle.htmlKözönségesen öltözött fel a francia modell a vörös szőnyegrehttp://www.life.hu/legytrendi/20120522-kozonsegesen-oltozott-fel-cannesban-sarah-marshall.htmlMerész és polgárpukkasztó ruhát választott a csinos modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120515-meresz-es-polgarpukkaszto-ruhat-valasztott-a-csinos-modell-micaela-schaefer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.