Vadállatokká változtak a meztelen modellek

Forrás: Lennette Newell -
fotográfus modell meztelen vadállat egzotikus állatok testfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levetkőztek, majd egzotikus állatokká változtak a modellek.

Lennette Newell fotográfus kisgyerekként arról álmodott, hogy egzotikus állat lesz. A hölgy gyermekkori vágyát használta fel inspirációként arra, hogy elkészítse különleges fotósorozatát, amelyben a modellek meztelen teste egy-egy állattá válik a festéktől, és amelyeken igazi vadállatokkal pózoltak a kamera előtt. A további izgalmas képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Lennette Newell
Hétvégén már fellépése lesz Varga Viviennekhttp://www.life.hu/bulvar/20140617-varga-viviennek-az-enek-iskolaja-dontosenek-mar-felkerese-is-van-a-hetvegen-egy-eskuvon-enekel.htmlVarga Miklós lánya a legjobbak között végzett Az ének iskolájában, most pedig az első felkérés is megérkezett a tehetséges kislányhoz.TV + Bulvár--Alig ruhában jógázott Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140617-hilaria-baldwin-jogazott-hajovezetes-kozben-alig-ruhaban.htmlMár június van, Alec Baldwin neje azonban még mindig tartja magát újévi fogadalmához. Ezúttal hajóskapitányként szakított időt egy kis gyakorlatozáshoz. Majd a gáztűzhelyen.Ez Zsír!OrigoElolvadtunk... http://www.life.hu/news/20140617-booboo-a-guianai-tengerimalac-az-internet-sztarja.htmlA zabálnivaló állatos fotók nézegetése ma sem maradhatott ki a Life.hu szerkesztőségének programjából. A hétfői kopasz állatkák után most a guineai tengerimalacokra kattantunk rá.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.