Korábbi cikkünkben már bemutattuk a legszebb testű sztárfeleségeket, így most a legcukibb babák és focistacsemeték következnek. A Life.hu összeállításában kizárólag olyan papák játszanak, akik jelenleg ott vannak a brazíliai vébén. Így Harper Beckham akármennyire is cuki, ebből a körből sajnos kimarad.

Claudio Marchisio (Olaszország)

Az olasz nemzeti válogatott legszexibbje nők ezreinek bánatára már kétgyermekes apuka. Felesége Roberta Sinopoli, akit 2008. június 8-án vett feleségül. Első fiúgyermekük, Davide 2009. augusztus 31-én született, Leonardo pedig 2012. március 12-én látta meg a napvilágot.

Forrás: Facebook

Iker Casillas (Spanyolország)

Sara Carbonero természetesen helyet kapott a focivébé legszebb focistafeleségei és sztárpárjai című cikkünkben is, nem véletlenül. Ugyan a spanyolok már a csoportkörökben kiestek a bajnokságból, Iker Casillasnak egész biztosan mosolyt csal az arcára kisfia, Martín, és gyermekének anyja, a gyönyörű Sara is. A sztárpár babája januárban született Madridban.

Forrás: Facebook

Gerard Piqué (Spanyolország)

Az FC Barcelona és Spanyolország csapatának védője 2013 januárjában lett apuka, ekkor született meg bűbájos kisfia, Milan. A csodaszép baba nem csak az apukájától, az anyukájától, Shakirától is kiváló géneket örökölt. A másfél éves gyermekről szülei folyamatosan édes képeket posztolnak közösségi oldalaikra. Íme, a Life.hu kedvence!

Forrás: Shakira

Olivier Giroud (Franciaország)

Ha ez egy, a vébé legszexibb sportembereit felsorakoztató írás lenne, a francia Olivier Giroud abban is egész biztos helyet kapna. A jóképű és még csak 27 esztendős csatár 2013 nyarán lett apa. Lánya, Jade június 18-án született, így épp a napokban ünnepelte első születésnapját. Nézd meg, hogy gügyög ez a cuki baba a kamerába!

Steven Gerrard (Anglia)

Az angol válogatott középpályásának és Alex Currannak, a 31 éves modell és divatújságírónak három gyönyörű kislánya van, Lilly-Ella, Lexie és Lourdes. A csinos anyuka egy pillanatra sem hagyja el magát, tökéletes alakjáról legutóbb itt rántottuk le a leplet. A büszke mama szerencsére nemcsak edzéseiről, hanem családjáról is sok fotót oszt meg közösségi oldalán.

Forrás: Twitter

Lionel Messi (Argentína)

Az argentin klasszis és Antonella Roccuzzo gyerekkoruk óta ismerték egymást, de csak 2008-ban jöttek össze. Négy évvel később pedig megszületett első gyermekük, Thiago Messi is. Az FC Barcelona kiválósága sem rejtegeti gyermekét a rajongói elől, időről időre cuki képeket oszt meg a fiúcskáról.

Marcelo Vieira (Brazília)

A brazil válogatott védője 2008-ban vette feleségül barátnőjét, Clarisse Alvest, akivel akkor már évek óta együtt jártak. 2009. szeptember 24-én született meg első gyermekük, egy kisfiú, aki az Enzo Alves Vieira nevet viseli. A képek tanúság szerint a kicsi igazán hasonlít a papájára.

Forrás: Instagram

Fábio Coentrão (Portugália)

Portugália játékosa 2010-ben házasodott össze Andreia Santosszal, akitől egy kislánya született. Ha Victoriából nem is lesz focista, mint a többi sztárcsemetéből, az biztos, hogy a futball iránti szeretet már most is egészen mélyen gyökerezik benne. Ha pedig a papa válogatottja a brazíliai vébén tovább menetel, akár egy újabb trófeát is ünnepelhetnek majd együtt.

Forrás: Facebook