Legyél a legszexibb szurkolólány! Focinéző szettek csajoknak

fashion week focivébé fociVB ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod a focit, és csakis a párod kedvéért tartasz vele meccset nézni? Szingli vagy, és bejönnek a focirajongó úriemberek? Netán lány létedre fanatikusan követed a világbajnokság eseményeit, és ki nem hagynál egyetlen meccset sem? Íme néhány tökéletes szett meccsnézéshez, nem csak rajongóknak. 

Csak kísérőknek

Feláll a szőr a hátadon a meccsnézéstől, és teljesen hidegen hagynak a gólok? Nem vagy egyedül, ám néha nem rossz dolog este, nagy társaságban, sok felbőszült rajongóval sörözni és meccset nézni - mindehhez pedig a sportos szett sem kötelező. Az overall idén is hódít, romantikus stílusban pláne!

1. Overall: Stradivarius, 2. Napszemüveg: Zara, 3. Nyaklánc: TopShop, 4. Táska: GAP, 5. Szandál: Bagatt

Sportos csajoknak

Imádod a vb időszakát, mert így minden este a pasiddal szervezhetsz meccsnézős programokat? Ezekhez az alkalmakhoz a szakadt farmer tökéletes választás, amihez társíthatsz egy laza trikót. Az sem baj, ha a színes melltartód kicsit átsejlik - ez ugyanis idén nagyon trendi!

1. Melltartó: Triumph, 2. Napszemüveg: Mango, 3. Póló: Zara, 4. Farmer: Gap, 5. Óra: Baby-G, 6. Öv: GAP, 7. Papucs: Vagabond, 8. Táska: Lengyel Zsuzsi

Elvetemült szurkolólányoknak

Képtelen vagy másra gondolni, csak arra, ki nyeri a világbajnokságot, és bejártad már a legjobb kiülős helyeket, ahol meccset lehet nézni? Vagy egyszerűen csak megfertőzött a pasid foci iránti vágya, ezért már ki is próbáltad a legdögösebb szurkolólány-sminkeket? Ha mindez igaz rád, ám eszed ágába sincs focimezben szurkolni, akkor öltözz a a te vagy a párod kedvec csapatának színeibe. Mi Hollandiát választottuk, nem véletlenül:-)

1. Medál: Thomas Sabo, 2. Ruha: H&M, 3. Farmerdzseki: Stradivarius, 4. Nyaklánc: Bijou Brigitte, 5. Cipő: Decathlon, 6. Táska: TheBétaVersion

Ismerkedj szurkolás közben

Szingli csajként biztosan tudod, hogy a szabadtéri focinézős helyeken remekül lehet ismerkedni félidőben vagy a meccsek után. Ehhez pedig nem feltétlenül kell edzőcipőbe bújnod. Arra nem buzdítunk, hogy tűsarkúban tipegj a gyepen, ám egy szexi forrónaci magas talpú szandállal és aprócska toppal még pont belefér a sportosan szexi kategóriába.

1. Kimonó: H&M, 2. Nyaklánc: Mango, 3. Top: Mango, 4. Farmersort: Zara, 5. Szandál: Zara, 6. Karkötő: TopShop
Szépülj sörrel a foci-vb alatt!http://www.life.hu/trend/20140618-szepsegapolas-sorrel-a-futball-vilagbajnoksag-foci-vb-alatt-ime-nehany-modszer.htmlJúlius közepéig sörben egészen biztosan nem lesz hiány az üzletekben, ha pedig a párod is nagy focirajongó, akkor biztosan táraz be a meccsnézésekhez. Amíg ő szurkol, te szépülhetsz is - a sörnek ugyanis számtalan jótékony hatása van.Trend--Hajrázz csajosan, ahogy kell! Szurkolólány-sminkek a foci-vb idejérehttp://www.life.hu/trend/20140613-futball-vilagbajnoksag-2014-szurkololany-sminkek-csajoknak.htmlUgye te is nagyon vártad már a foci-világbajnokságot? Az éljenző tömeg, a nagy pohár sör sajtos tallérral bár nem a lányok álmainak netovábbja, de ha kicsit lelkesedsz, és jó poénnak tartod a szurkolást, netán lehetőséged van élőben részt venni, akkor cikkünk neked szól. A Life.hu sminktippjei következnek a vébé idejére.TrendOrigoŐk az idei vébé legstílusosabb sztárfocistáihttp://www.life.hu/trend/20140609-cristiano-ronaldo-real-madrid-xabi-alonso-sergio-ramos-a-legstilusosabb-focistak.htmlAz idei vébé sztárjátékosait nem kell félteni, ha arról van szó, hogy stoplis cipő és mez helyet öltönybe kell bújniuk. Lionel Messi például épp pár hónappal ezelőtt bizonyította be, hogy egy férfi nem csak feketében lehet stílusos. A Life.hu most bekukkantott más sztárfocisták gardróbjába is.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.