Hajrázz csajosan, ahogy kell! Szurkolólány-sminkek a foci-vb idejére

Forrás: AFP -
focivébé fociVB smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye te is nagyon vártad már a foci-világbajnokságot? Az éljenző tömeg, a nagy pohár sör sajtos tallérral bár nem a lányok álmainak netovábbja, de ha kicsit lelkesedsz, és jó poénnak tartod a szurkolást, netán lehetőséged van élőben részt venni, akkor cikkünk neked szól. A Life.hu sminktippjei következnek a vébé idejére.

Megvan a hangulata a stadionban többezres tömeggel drukkolni a kedvenc csapatnak. Ha nincs kedvenc, akkor persze jó lesz a győztes csapat is... Jó összeülni a barátokkal, hiszen kifejezetten szórakoztató, ahogy a férfiak a futkározó, labdát kergető játékosoknak kiabálnak. Egy átlag nőnek épp ennyi a foci, de ha már egy kis divat kerül bele, szívesebben részt veszünk benne. Mutatunk is néhány szurkolólányos sminket, amikkel te is hódíthatsz a következő hetekben.

Forrás: AFP

A matt rúzs a meccs végéig kitart

Ha elegánsra vennéd a figurát, maradj az alkalmi sminkednél, csak egy kicsit turbózd fel. A legegyszerűbb megoldás, ha a füstös sminkedet kissé kiszélesíted, nagyobb területen satírozol. Húzd vastagabbra, hosszabbra a tusvonalat, vagy csak szórj a szemedre csillámot, idén újra menő!

Forrás: http://philippesalomon.contraast.com, AFP

Ragaszthatsz strasszokat a szemöldököd fölé, a szemed külső sarkába. A műszempillát is javaslom, szép igéző tekintetet varázsol majd. Ajkadat mindenképpen színezd, mondjuk szexi pink vagy piros árnyalattal, tartós matt változatban, így tuti kibírja a meccs végéig. A körmeid színét fesd bátrabban, a zöld, sárga, kék amúgy is a nyár színei!

1. Műszempilla - H&M, 2. Szemhéjpúder-paletta - Bobbi Brown, 3. Strasszkövek - taylorcrystal.hu, 4. Mélyfekete szempillaspirál - IsaDora, 5. Szemhéjtus - MAC, 6. Csillámpor - Paris Berlin, 7. Rúzs - MAC

Játssz, mint a fiúk a pályán

A színes sminkeddel mutasd meg, melyik csapat mellett állsz, a barátod is biztosan értékelni fogja, ha támogatod őt a nagy harc közepette. Feltéve, ha szereti, hogy vele tartasz és nem küld el csajos estére, amíg ő a srácokkal a képernyőre tapad. Próbáld kifinomult módon belecsempészni a csapat színeit a sminkbe, például az egész szemhéjat rikító kékre, zöldre festheted, de ha Brazília színeit vesszük alapul, ahol idén a világbajnokságot rendezik, akkor a sárga is jó ötlet.

Forrás: Instagram/chaosmakeupartist, karinatwiss.com

Játssz az árnyalatokkal, formákkal, különleges tusvonallal, fess színes szemöldököt, élénk arcpírt és persze használj feltűnő rúzst. A lényeg, hogy legyen trendi és nagyvilági a végeredmény!

1. Szempillaspirál - L'Oréal, 2. Zöld körömlakk - OPI, 3. Színes szemhéjfestékpaletta - Essence, 4. Zöld szemhéjfesték - MAC, 5. Kék szemhéjfesték - Aden, 6. Szemhéjfesték - Catrice, 7. Sárga körömlakk - Maybelline

Az igazi drukkerek az arcukat is festik!

Alap smink a sporteseményre, hogy a hithű szurkolók az arcukat széles sávokban a csapatuk színeire színezik. Jó ötlet, de lehet ám ezt egyedi módon is készíteni! Fesd az arcodra a focicsapat emblémáját, csempészd bele a szemsminkedbe. Ha a dekoltázsodat szabadon hagyja a ruhád, díszítsd azt is! Rakd ki az ország zászlaját strasszokkal az arcodon. Legyél nőies, és élvezd így ezt a világot felforgató sporteseményt!

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.