A világ egyik legszebb nőjének nemcsak az alakjára irigykedhetünk, hanem gyönyörű hajkoronájára is. Egy szupermodell azonban nem lenne szupermodell, ha nem tudna valamilyen módon megújulni. Gisele Bündchen váltott.

Gisele Bündchen a világ legjobban fizetett és a világ harmadik legszexisebb modellje a Models.com pillanatnyi listája szerint. Igazi szupersztár, akit általában izmosan, barnán és hosszú hajjal látunk. Gisele azonban ennél sokkal bevállalósabb sztár - nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Ha arról van szó, lelkesen kampányol a brazil csapat mellett a világbajnokságon. Ugyanekkora lelkesedéssel áll ki a tabunak számító szoptatás mellett is úgy, hogy intim fotót tölt fel az Instagramra.

Forrás: balenciaga.com

Ha a munkáról van szó, akkor pedig hagyja, hogy megszabadítsák legfőbb ismertetőjegyétől: a hajától. Szerencsére így sem veszít erejéből. A Balenciaga divatház legújabb kampányfotóján egy erős, titokzatos és megalkuvást nem tűrő Gisele-t látunk, aki mintha belefáradt volna abba, hogy folyamatosan a külseje alapján ítéljék meg - összetört tükrök előtt ül. Hogy tetszik?