Viszlát, gyönyörű loknik! Gisele Bündchen fiús frizurával kampányol

kampány Gisele Bündchen fotó Balenciaga rövid haj divatház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legszebb nőjének nemcsak az alakjára irigykedhetünk, hanem gyönyörű hajkoronájára is. Egy szupermodell azonban nem lenne szupermodell, ha nem tudna valamilyen módon megújulni. Gisele Bündchen váltott.

Gisele Bündchen a világ legjobban fizetett és a világ harmadik legszexisebb modellje a Models.com pillanatnyi listája szerint. Igazi szupersztár, akit általában izmosan, barnán és hosszú hajjal látunk. Gisele azonban ennél sokkal bevállalósabb sztár - nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Ha arról van szó, lelkesen kampányol a brazil csapat mellett a világbajnokságon. Ugyanekkora lelkesedéssel áll ki a tabunak számító szoptatás mellett is úgy, hogy intim fotót tölt fel az Instagramra.

Forrás: balenciaga.com

Ha a munkáról van szó, akkor pedig hagyja, hogy megszabadítsák legfőbb ismertetőjegyétől: a hajától. Szerencsére így sem veszít erejéből. A Balenciaga divatház legújabb kampányfotóján egy erős, titokzatos és megalkuvást nem tűrő Gisele-t látunk, aki mintha belefáradt volna abba, hogy folyamatosan a külseje alapján ítéljék meg - összetört tükrök előtt ül. Hogy tetszik?

Gisele Bündchen elnöki feladatot kapott a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140617-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-adja-at-a-trofeat-a-focivebe-gyoztesenek-dilma-rousseff-elnok.htmlAz elnök helyett a brazil szupermodell adja majd át a trófeát a labdarúgó-világbajnokság győztesének a Boston Globe értesülései szerint.News--Gisele Bündchen meztelenül lovagol meg egy gumidelfinthttp://www.life.hu/trend/20140528-gisele-bundchen-modell-meztelen-cimlapfotoja-a-lui-magazinban.htmlA bombatestű modell a francia Lui magazinban vetkőzött tök pucérra, miközben egy felfújható gumijátékot ölelget.TrendOrigoEzért akarja Gisele Bündchen testét Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140311-gisele-bundchen-brazil-modell-testet-akarja-jennifer-aniston-amerikai-szineszno.htmlA brazil modellnek még mindig egyértelműen ott a helye a legjobbak között: fantasztikus alakját egy fehérnemű-fotózáson mutatta meg, amelyre joggal irigy a Jóbarátok színésznője.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.