Ilyen egy stílusos menyasszony 2014-ben! Férjhez ment Olivia Palermo

Forrás: ©2014 Juan Patino Photography/Juan Patino -
fashion week menyasszonyi ruha Olivia Palermo menyasszonyi cipő stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Palermo és Johannes Huebl tulajdonképpen az egyik legstílusosabb amerikai pár, amióta 2008-ban találkoztak. Johannes modellként dolgozik, Olivia a New York-i elithez tartozik, blogol és szépen öltözik - leginkább. Esküvőjük, ahogy az elvárható, rendkívül stílusos volt.

Lehet, hogy a közeljövőben minden stílusos menyasszony kasmír pulóverben, rövid fehér sortban és egy rákanyarintott tüllszoknyában megy majd férjhez, amelyet egy színes cipővel egészítenek ki.

Forrás: ©2014 Juan Patino Photography/Juan Patino

Olivia Palermo rendkívüli ízlését sokan ismerik. A 28 éves híresség, akit nevezhetünk akár modellnek, színésznőnek, de talán egyszerűbb a New York-i elit egyik tagjának mondani, saját blogján osztotta meg a fotókat és az esküvő részleteit - többek között azt is, hogy a házasságkötésre nem New York-ban került sor, hanem "vidéken", és csak a család és néhány barát vettek részt rajta.

Forrás: ©2014 Juan Patino Photography/Juan Patino

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.