Ki gondolta volna....Gyúrós Józsi a legszebb testre gyúr

Forrás: RTLKLUB -
ValóVilág 6 testépítő Gyúrós Józsi verseny edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 izmokkal felszerelkezett Gyúrós Józsija testépítő versenyre készül, ezért dupla annyi energiát fektet az edzésbe, amióta kijött a villából.

Józsi kemény elhatározásra jutott. Úgy döntött, idén bajnok lesz a juniorok között, ha fene fenét eszik is – írja a Blikk. Mivel mással úgysem nagyon foglalkozik, erre biztos meg is van az esélye.

Forrás: RTLKLUB

„Azt hiszem, nem titok, hogy imádom a testem. Még nem vagyok vele teljesen elégedett, de kőkeményen dolgozom azon, hogy így legyen. Akadtak, akik azt mondták, nem értik, mire ez a nagy önimádat, hiszen nem is nézek ki jól, de azokkal nem foglalkozom. Elképzelhető, hogy kicsit túlzásba viszem, de szerencsére ott nem tartok, hogy a csajomnál jobban szeressem magamat" - mondta nevetve Józsi, aki az őszi versenyre topformába szeretne kerülni és ígéri, övé lesz az ország legszebb férfiteste. Hajrá!

Józsi étrendje

Naponta körülbelül 15 deka csirkemell sok rizzsel, párolt zöldségekkel
Nagy mennyiségű folyadékbevitel
Táplálékkiegészítők és fehérjeturmix

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.