Így alakítsd át látványosan a melltartót - és nem lesz többé kilógó kapocs!

Takács Nóra melltartó Hogyan legyek jó nő? videó nyári ruha kivágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is annál dühítőbb, mint amikor nem tudunk felvenni egy pólót, felsőt, mert annak olyan a kivágása, hogy pont kilátszana a melltartónk alóla. Ma megtaláltam a megoldást erre a gondra! :-)
Irány a kerti parti - hódíts nyári sminkben, trendi kisruhában! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140528-hogyan-legyek-jo-no-hodito-nyari-smink-divatos-kisruha.htmlA nyári smink lényege, hogy könnyű legyen, bírja a meleget, és hogy ragyogjunk tőle. Ma egy ilyen sminket készítettem magamnak!Hogyan legyek jó nő--Egészséges és finom - különleges tonhalsalátát készítünk!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140527-hogyan-legyek-jo-no-mire-a-jo-a-hajolaj-a-szepsegapolasban.htmlHa azt mondom, hogy ez a világ legfinomabb tésztasalátája, elhiszitek? Nagyon remélem, mert tényleg így van, próbáljátok ki nyugodtan!Hogyan legyek jó nőOrigoBravúros átalakítás: így lesz az unalmas pólóból divatdarabhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140629-hogyan-legyek-jo-no-atalakitjuk-a-polot-divatos-felsove.html5 percre, egy ollóra és egy sima pólóra lesz szükséged ahhoz, hogy készíts magadnak egy klassz nyári felsőt!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.