Varázslatos fények a kerti partin - Imádnivaló lampionsort készítünk

lampion Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó hangulatvilágítás kerti parti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretitek a hangulatos fényeket, egy picit azonban drágának érzitek a készen kapható lampionokat? Én most megmutatom, hogyan csinálhattok magatoknak otthon hasonlót!
Készíts csodás bőrnyugtató krémet - egyszerű és hatásos!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140522-hogyan-legyek-jo-no-bornyugtato-hazi-kremek.htmlMa elárulom az egyik titkomat. Valamit, amin már régóta kísérletezgetek. Ismerkedjetek meg a csodakrémemmel, amitől fantasztikusan bársonyos lesz a bőrötök!Hogyan legyek jó nőOrigoÍgy alakítsd át látványosan a melltartót - és nem lesz többé kilógó kapocs!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140705-hogyan-legyek-jo-no-melltarto-atalakitasa-nyari-kivagott-ruhahoz.htmlNincs is annál dühítőbb, mint amikor nem tudunk felvenni egy pólót, felsőt, mert annak olyan a kivágása, hogy pont kilátszana a melltartónk alóla. Ma megtaláltam a megoldást erre a gondra! :-)Hogyan legyek jó nő--Tihanyi séta színes nyári szettekbenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140703-hogyan-legyek-jo-no-blog-tihanyi-seta-nyari-szettekben.htmlVan még pár képem a legutóbbi tihanyi kirándulásról... Varázslatosan szép helyszínekre bukkantunk! :-)Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.