Különleges fotók készültek a Szombat Esti Lázból megismert gyönyörű táncosnőről. A lélegzetünk is elállt.

Molnár Andi új oldalát mutatta meg a kamerának. A SportKlub sztárja egy fotósorozat kedvéért változott át: a művészi felvételeken fátyol és különleges paróka gondoskodott arról, hogy a táncosnőre szinte rá se lehessen ismerni. Andi ezekkel a képekkel zárja le élete egyik meghatározó szakaszát, és búcsúzik a versenytánctól.

Forrás: Koch Balázs

„Életem első fotósorozatát Balázs készítette rólam – azóta 4-5 évente a kamerája elé állok. A közelmúltban komoly változás köszöntött be az életembe: véget ért a Szombat Esti Láz, a SportKlub és a műsorvezetés lett az első az életemben. Ez az én búcsúm a versenytánctól, hogy a képeket nézve mindig emlékezhessek erre az időszakra" – mondta el Andi, aki azt is elárulta, hiába a képernyős rutin, felszabadultabban mozog a fényképezőgép előtt, mint a kamerák kereszttüzében. A műsorvezető azt is hozzátette, hogy párja tetszését is elnyerték a különleges fotók.

Forrás: Koch Balázs

 

"Reggel korán kelek, és hetente 4-5 alkalommal 5 kilométer futással indítom a napomat. Ezen kívül igyekszem beiktatni többféle mozgást az életembe: a súlyzós edzés, a crosstraining, a power plate és a jóga nem maradhatnak ki a heti listámból. Ezen kívül naponta több órát táncolok, hogy gyakoroljak, és oktatok is. És persze rengeteget nyújtok. Egy héten egy pihenőnapot azonban mindig tartok – ennyi kell a testnek" - mesélte nemrég Andi a Life.hu-nak. Ha kíváncsi vagy arra, milyen trükkjei vannak még  a gyönyörű táncosnőnek, kattints ide!