Molnár Andi extrém fotókkal búcsúzik a versenytánctól

különleges búcsú fotósorozat Molnár Andrea Szombat esti láz versenytánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotók készültek a Szombat Esti Lázból megismert gyönyörű táncosnőről. A lélegzetünk is elállt.

Molnár Andi új oldalát mutatta meg a kamerának. A SportKlub sztárja egy fotósorozat kedvéért változott át: a művészi felvételeken fátyol és különleges paróka gondoskodott arról, hogy a táncosnőre szinte rá se lehessen ismerni. Andi ezekkel a képekkel zárja le élete egyik meghatározó szakaszát, és búcsúzik a versenytánctól.

Forrás: Koch Balázs

„Életem első fotósorozatát Balázs készítette rólam – azóta 4-5 évente a kamerája elé állok. A közelmúltban komoly változás köszöntött be az életembe: véget ért a Szombat Esti Láz, a SportKlub és a műsorvezetés lett az első az életemben. Ez az én búcsúm a versenytánctól, hogy a képeket nézve mindig emlékezhessek erre az időszakra" – mondta el Andi, aki azt is elárulta, hiába a képernyős rutin, felszabadultabban mozog a fényképezőgép előtt, mint a kamerák kereszttüzében. A műsorvezető azt is hozzátette, hogy párja tetszését is elnyerték a különleges fotók.

Forrás: Koch Balázs

"Reggel korán kelek, és hetente 4-5 alkalommal 5 kilométer futással indítom a napomat. Ezen kívül igyekszem beiktatni többféle mozgást az életembe: a súlyzós edzés, a crosstraining, a power plate és a jóga nem maradhatnak ki a heti listámból. Ezen kívül naponta több órát táncolok, hogy gyakoroljak, és oktatok is. És persze rengeteget nyújtok. Egy héten egy pihenőnapot azonban mindig tartok – ennyi kell a testnek" - mesélte nemrég Andi a Life.hu-nak. Ha kíváncsi vagy arra, milyen trükkjei vannak még a gyönyörű táncosnőnek, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.