Molnár Andi lába tökéletes – ez a titka!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Molnár Andrea Szombat esti láz edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andi évek óta benne van a Szombat Esti Láz táncos csapatában, mi pedig a kezdetek óta irigykedve figyeljük izmos, mégis roppant nőies és formás lábait. Persze a sok tánc megtette a hatását, Andi azonban nem csak így szabadul meg a felesleges kalóriáktól. Bárdos András táncpartnere a Life.hu-nak mesélt edzésmódszeréről.

Andi az általános iskolában atlétizált és kosárlabdázott, sosem gondolt a táncra. "Mindig is túlmozgásos gyerek voltam – evezős táborba jártam, görkoriztam, bicikliztem. 18 évesen azonban a nagymamám azt mondta, a tánc az alapműveltség része, ezért úgy döntöttem, kipróbálom ezt is. Hirtelen jött az egész, szinte csak belecsöppentem és lettem versenytáncos" – meséli Andi, aki egy ideig fitneszmodellkedett, mert nagyon megszerette a súlyzós edzéseket és a kondis edzést. Modellként többek között Thaiföldön is indult versenyen, de ebben az időszakban döbbent rá arra is, hogy az egyik legnehezebb dolog a diétázás. "Ez volt számomra a feketeleves. Ugyan nagy kalandnak tűnt a dolog, de nekem, aki imádok enni és képes vagyok egy vödör fagyit egyedül felfalni, nagyon nem volt könnyű. Sok lemondással járt a dolog, de mégis sikerült: bronzérmes lettem."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Andi sokat tanult ebből az időszakból, különösen arról, mivel tarthatja kordában a súlyát. A napi ötszöri étkezés, a sok zöldség és fehér hús fogyasztása bevált neki, emellett azonban a kenyérféléket és a cukrot igyekszik mellőzni az étrendjéből. "Próbálok felfedezni új dolgokat: köretnek egyre többször fogyasztok barna rizst, kuszkuszt, és mostanában sok spenótot, spárgát eszem."

A táncosnő a heti többórás tánc mellett keményen edz az alakjáért. "Reggel korán kelek, és hetente 4-5 alkalommal 5 kilométer futással indítom a napomat. Ezen kívül igyekszem beiktatni többféle mozgást az életembe: a súlyzós edzés, a crosstraining, a power plate és a jóga nem maradhatnak ki a heti listámból. Ezen kívül naponta több órát táncolok, hogy gyakoroljak, és oktatok is. És persze rengeteget nyújtok. Egy héten egy pihenőnapot azonban mindig tartok – ennyi kell a testnek."

Andi tippjei:

A Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés sztárja a futást javasolja elsősorban, mint mozgásformát azoknak, akiknek az ízületei engedik. Emellett Andi szerint a rengeteg guggolás és a kitörések is gyönyörűen edzik a combokat - ezeket ő is rendszeresen végzi. Ha kíváncsi vagy, hogyan kell helyesen végezni a kitöréseket, kattints ide!

Indulhat az életmódváltás! Íme az egészséges táplálkozás 5 szabályahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140409-az-egeszseges-taplalkozas-5-szabalya.htmlHa a tavaszi méregtelenítés után úgy döntöttél, végérvényesen átalakítanád az életmódodat, akkor nem árt, ha tisztában vagy az alapokkal. Az egészséges életmód – és főként táplálkozás – alábbi 5 szabályát számos kutatás igazolja. Ez Zsír!--Legyél friss, mint a tavasz - aktiváld a lábak munkáját yin jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20140411-jogaiskola-a-jogaklikkel-lab-aktivalasa-yin-jogaval.htmlHa hétről hétre követed a JógaKlikk és a Life.hu közös online jógaiskoláját, akkor már van elképzelésed arról, hogy mi az a yin jóga és esetleg gyakoroltad is velünk a stresszűző, vesemeridiánra ható gyakorlatsort. Ezúttal azonban egy igen különleges pózzal készültünk. Ez Zsír!--Dundika keblei és Szabó Erika popsija - ők a legszebb testű magyar celebekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140409-a-legszebb-testu-magyar-celebek-a-life-hu-olvasok-szavazatai-alapjan-toth-gabi-szabo-erika.htmlNemrég megszavaztátok a Life.hu-n, kik a legszebb arcú magyar celebek - az eredményt itt be is mutattuk. Ám arra is kíváncsiak voltunk, mely magyar szépségek testrészeit tartjátok etalonnak - íme az eredmények.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.