Nemrég kiderítettük, melyek azok az idei nyári trendek, amiktől a pasikat kiveri a víz, és sajnos az egyberészes fürdőruha nem aratott osztatlan sikert. Pedig ez a ruhadarab legalább olyan trendi, mint a bikini, és tud roppant csinos is lenni. Még mindig zajlanak a leárazások, ráadásul jön még kánikula, így még nem késtél le arról, hogy beszerezz egy ilyen darabot!

Az 1900-as évek előtt elképzelhetetlen volt, hogy valaki olyan ruhadarabokban lépjen a habokba, amik alig takarják a testét. 1907-ben Annette Kellerman úszónő olyat tett, amiért közszeméremsértés miatt le is tartóztatták: úszódresszben akart megmártózni egy Boston-környéki tengerparton. A sportolónő úgy magyarázta a tettét, hogy az akkor "hivatalos" fürdőruhában szörnyen kényelmetlenül érezte magát. Mi pedig most hálát adhatunk Annette-nek, mert ha ő nem tesz a konvenciók ellen, ma talán hírből sem ismernénk a kényelmes fürdőruhákat.

1. Triumph, 2. Calzedonia, 3. Oysho, 4. Marks & Spencer, 5. F & F

Idén nyáron nem egy cikket írtunk arról, hogyan válaszd ki a tökéletes fürdőruhát a testalkatodra, és azt is megmutattuk, milyen tengerparti darabokra voksolnak a világsztárok. De még koránt sincs vége a nyárnak, idén pedig az egyberészes fürdőruha is nagy népszerűségnek örvend, így ha unod a bikiniket, a leárazásokon nekiindulhatsz, hogy megtaláld a tökéletes modellt.

Forrás: Origo
Mit mond a stylist?

Persze megkérdeztük a profikat is, milyen szempontokat tartsunk szem előtt, ha ilyen stílusú darabot vásárolnánk. A Jónő team stylistcsapata, a Fashion donor elárulta, hogyan viselhetjük az egyberészes darabokat stílusosan. "Ahogy a divat többi területén, a fürdőruháknál is visszaköszönnek a trendek. Régen a takarás volt a szempont, ma már olyan darabokat is gyártanak, amelyek ízlésesen és rafináltan vannak hol kivagdosva, hol cipzárral megspékelve. Minden testalkatnak remek választás, hiszen akin van némi felesleg és nem akarja megmutatni azt, akkor is tökéletes. Ebben az esetben ajánljuk a sötétebb színű fürdőruhákat, amelyek mondjuk textúrájukban játékosak. Aki nem feltétlenül szeretné az egész testét eldugni, azoknak a magas derékkel ellátott bikiniket javasoljuk, amelynek a készítőit szintén a régmúlt ihlette - mi nagyon imádjuk ezeket! Hódítanak a nagyon mintás és nagyon színes verziók is, amelyet bátran viselhetnek a modell alkatú lányok. Nekik ajánljuk a trikinit is, amely a kivágások, pántok miatt az adott területre vonzza a tekintetet. Kiegészítő gyanánt pedig kiválóak a lebernyegek, amelyek idén szintén nagy sikert aratnak. Egyébként nemcsak a tengerparton, hanem az utcán is!"

Life.hu-tipp:

Az egyberészes fürdőruha nem csak a strandra szuper választás: egy sorttal az esti buliban is bátran viselheted, de egy leheletvékony inggel vagy laza kötésű pulóverrel is tökéletesen fest majd. Szexi, sikkes és trendi!

/1407/D_v_k201473016271