Válassz fürdőruhát, ahogy a sztárok csinálják!

strand bikini nyaralás fürdőruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös Blake Lively-ben, Rihannában, Mila Kunisban és Bódi Sylviben? Mindannyian imádják a vízpartot – csak más-más stílusban! Inspirálódj a szépségek gardróbjából, hogy idén nyáron te is úgy hódíthass, mint egy sztár!

A víz látványa mindenkiből mást hoz elő: egyesek sellővé változnak és a nyár végéig el sem hagyják a vízpartot, mások inkább csak messziről figyelik megnyugtató hullámzását. Ilyenkor nincs szabály, az élmény mindent felülír. Melyik szexi sztáristennő veszett el benned? Segítünk, hogy megtaláld a vízparti másodat. Lesd el a sztárok vízparti stílusát, hogy idén nyáron te is büszkén pózolhass a tengerparton!

Blake Lively - szexi és sportos

A szőke szépség imádja az óceánt, ha csak teheti, szörfözni indul a vad vizekre. Ehhez minden esetben - a technikai öltözet mellett - kényelmes, ám szexi fürdőruhát választ. Az egyszínű alakformáló úszódressz kiemeli tökéletes alakját, és hangsúlyozza kerekded idomait. Ha te sem a parton heverészel nyáron, érdemes beszerezned egy praktikus, ám kellőképp nőies fazonú fürdőruhát. Az idei kollekciók minden alkattípusnak kedveznek: a klasszikus pántos és nyakban megkötős fazon mellett kivágott és fodros változatot is találsz.

1. Triumph alakformáló fürdőruha: 21.799 forint, 2. Victoria's Secret: 98,50 dollár, 3. Calzedonia, 4. Triumph egyberészes fürdőruha: 20.299 forint Blake Lively fotó: Instagram

Rihanna - a partikirálynő

Az énekesnő a vízparti bulik szerelmese: neki a fürdőruha csak egy szükséges kellék a mindennapos örömködéshez. A lenge anyagoknak és a magasított deréknak köszönhetően kellőképpen szabadnak érezheti magát – akár farmersort nélkül is. Ha te is inkább este kezdesz magadhoz térni a nyári melegben, válassz praktikus, ám látványos darabokat. Egy izgalmas színkombinációjú vagy díszítésű bikini megalapozza a fesztiválszerkódat, és akkor sem kell pánikba esned, ha a fesztiválon éppen pezsgő folyik az égből.

1. Triump bikini: felső - 5.799 forint, alsó - 8.699 forint, 2. Konkurencia: 4.990 forint, 3. Triump bikini: felső - 11.599 forint, alsó - 7.299 forint, 4. Calzedonia Rihanna fotó: Instagram

Bódi Sylvi - a tökéletes alakú sellő

A magyar modell igazi sellőként szeli a habokat – néha deszkán, néha anélkül. Lételeme a víz, ha csak teheti, vízpartra megy pihenni. Mivel egész napját mozgással tölti, a praktikus, ám feltűnő darabokat részesíti előnyben. Ha te is a tengerparton töltöd minden szabad perced, válassz jól tartó pántos fazonokat különleges nyomott mintával. A barna bőrön remekül mutatnak az élénk neonszínek (pl. a sárga, zöld, pink vagy kék), keverd őket bátran akár egy szetten belül is!

1. Triumph push up felső - 17.399 forint, mini alsó - 10.990 forint, 2. Bikinialsó H&M 1.990 forint, 3. Triumph bikini: 21.799 forint, 4. Victoria's Secret: 42,50 dollár Bódi Sylvi fotó: Marama Drollet (karinamattosbikinis)

Kate Hudson - parton napozgatós, gyerekekkel játszós

A tehetséges színésznő imád a parton heverészni, újságokat lapozgatni és persze a gyerekekkel játszani. Egy könnyed regény vagy egy hosszú beszélgetés a napernyő alatt biztosan leköti őt egész napra. Ehhez pedig nem is választ különleges vagy merész darabokat.
Ha te is a kényelmes típus vagy, válassz az alkatodnak megfelelő nyakban megkötős fazont. Ez a típus ideális napfürdőzéshez is, hiszen ha szükséges, a pánt másodpercek alatt levehető, így csíkmentesen barnulhatsz.

1. Triumph fürdőruha: 24.990 forint, 2. Bikinifelső: H&M - 2.990 forint, 3. Push up felső: Victoria's Secret 36,50 dollár, 4. Triumph egyberészes fürdőruha: 28.990 forint Kate Hudson fotó: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.