Fürdőruhavásárlás könnyedén? Így válassz bikinit az alakodra!

Forrás: Thinkstock -
bikini nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkönnyítenéd az idei bikinivásárlást? Csökkentsd a próbálgatással és csalódottsággal töltött időt, keresgélj csak az alkatodnak megfelelő fazonok között! A Life.hu összegyűjtötte a 2014-es szezon legjobb „alakformáló" fürdőruháit.

Az idei fürdőruhatrendek végre nem csak a modell alkatú lányoknak állnak jól. A tavalyi fodorőrület után a tervezők visszatértek a klasszikusabb vonalakhoz, ám ahogy azt már megszokhattuk, némi újdonságot azért belecsempésztek a 2014-es bikinidivatba is.

Formáld az alkatodra az idei nyár slágereit! Válassz az alkatodnak megfelelően:

1. Téglalap

A téglalap, vagy más néven egybefüggő alkatnál a mell, derék, csípő közel azonos széles, ezért érdemes olyan darabokat választani, amik optikailag javítják az arányokat. Ideális választás lehet a népszerű trikini fazon melldíszítéssel vagy egy egybe fazonú fürdőruha látványos nyomással. A mellnél ráncolt, húzott, díszített, fodros fürdőruhák is ennek az alkattípusnak állnak a legjobban. A nőies fazonok a fiús alakot meglágyítják, szóval bátran a lányos színekkel, anyagokkal, szabásokkal!

1.Triumph felső 13.099 forint és alsó 7.299 forint, 2. Bershka 8.995 forint, 3. Victoria's Secret alsó és felső: 33 dollár és 37,50 dollár, 4. H&M 6.990 forint, 5. Triumph felső 13.990 forint és alsó 7.299 forint

2. Körte

A körtefazonnál az alsótest jóval hangsúlyosabb a felsőnél, ezért érdemes olyan úszódresszt választani, ami nem szélesíti ki még jobban a csípőt. Ideális választás lehet a sötét színű alsó- és egy világosabb felsőrész, vagy egy mellben látványosan díszített fazon. A minták, nyomatok lehetőleg a felsőtestre kerüljenek, akár egybe-, akár különrészes fürdőruháról van szó.

1. Victoria's Secret 44,50 dollár, 2. Victoria's Secret 156,50 dollár, 3. Triumph felső 11.599 forint és alsó 7.299 forint, 4. Triumph 24.990 forint, 5. Triumph 18.890 forint

3. Alma

Az alma típusnál a felsőtest (a vállak, a mellek és a has) sokkal hangsúlyosabb, mint az alsó. A lábak általában vékonyak és formásak, ezért érdemes erre terelni a figyelmet. Ennek az alkattípusnak remekül áll a tankini fazon, illetve az egyre divatosabb magas derekú bugyi. A körte alkattal ellentétben náluk jöhetnek a díszített bugyik: strasszok, húzások, minták.

1. Magistral, 2. Victoria's Secret 88,50 dollár, 3. Triumph 15.990 forint, 4. Triump 14.499 forint

4. Homokóra

A homokóra alakkal rendelkezők szerencsésnek mondhatók: a széles váll mellé telt keblek, karcsú derék és szélességben a vállal megegyező csípő tartozik. Ez a legirigyeltebb típus, nem véletlenül! A homokóraformával megáldott hölgyeknek szinte minden fazon jól áll. A jobb támasztás érdekében érdemes kosaras fazont választani, de színben vagy fazonban nincs megkötés. Jól állnak nekik a látványos minták, az oldalt megkötős vagy húzott bikinialsók is.

1. H&M felső 3.990 forint és alsó 2.990 forint, 2. Calzedonia, 3. Triumph 28.990 forint, 4. Triumph 18.890 forint

A hónap színe: napsárgahttp://www.life.hu/trend/20140502-divat-es-trend-a-honap-szine-napsarga.htmlHa május, akkor legyen a sárga! Pláne 2014-ben, amikor az egyik legtrendibb szín ez az üde árnyalat. Minden életkorban jól áll a napsárga, így anyák napja alkalmából egy anyás és egy lányos szettet válogattunk össze.TrendOrigoAz alakformáló fehérneműk kora - ezt vesszük a ruha alá 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20140430-divat-es-trend-fehernemutrend-2014-ben.htmlVisszafogott, kényelmes, kicsit sem harsány - nagyjából így jellemezhetnénk a 2014-es fehérneműdivatot. A klasszikus melltartó-bugyi párokon kívül a legtöbb fehérneműcég előrukkolt alakformáló kollekciókkal, és ezek már alig emlékeztetnek a Brideg Jones-féle mamabugyikra. Mutatjuk is a kínálatot!Trend--Az edzőcipő az új tűsarkú? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/trend/20140424-divat-es-trend-hoditanak-az-edzocipok-a-hetkoznapi-es-csajos-szettekhez.htmlMár tavaly feltűntek az élénk színű edzőcipők a divat palettáján, idén tavaszra azonban biztossá vált, hogy ez a stílus 2014 egyik abszolút slágere. Sportcipőt ugyanis ma már nem csak a konditeremben illik viselni: ez az a lábbeli, amit még a legcsajosabb darabokhoz is felvehetsz! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.