fashion week Selena Gomez stílusmustra Maggie Gyllenhaal Vera Farmiga mustra Mel B Jada Pinkett-Smith Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol vannak már azok az idők, amikor a világsztárok pinkbe borulva vörös szőnyegeztek a nyári melegben? A héten a fehér mellett abszolút a narancs és a piros volt az úr, no meg persze az aszimmetrikus frizura. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Heidi hófehérben

A szupermodell mostanában nem stílusa, sokkal inkább fiatal párja miatt került a reflektorfénybe. De hát ő megteheti, hiszen még mindig bombaformában van. A héten nem bonyolította túl a dolgot, és csak fehér ruhákat viselt a vörös szőnyegen. Szerintünk jól választott!

Hová lett a pink?

Igen, hiányoljuk ezt a jó kis nyári színt a vörös szőnyegről, ám itt van nekünk helyette a narancs. Maggie Gyllenhaal konszolidált ruhája pont passzolt a sztár visszafogott stílusához, Nicola Peltz pedig egy Prada estélyiben mutatta meg, hogy ez a szín elegáns ruháknál is simán megállja a helyét.

Újra itt a piros!

Azt már tudjuk, hogy a következő szezonokban nem kell majd nélkülöznünk a piros ruhadarabokat. Bemelegítésként megmutatjuk két színésznő ruháját, akik mindketten erre az árnyalatra esküsznek. Vera Farmiga stílusáért eddig is rajongtunk, így nem csoda, hogy ez a Peter Pilotto ruha lenyűgözött bennünket. Holland Roden már kevésbé: nála kissé soknak érezzük a csipke, az erős szín és a fodros szoknya összhatását.

Imádjuk az aszimmetriát!

Mert olyan jó, hogy nem kell a szabályokhoz szigorúan ragaszkodni! Jessica Alba külseje mindig tökéletes, ez most sem volt másként, neki természetesen mesésen áll a féloldalas frizura is. Rosario Dawson már sokkal merészebb volt: ő ugyanis leborotváltatta az egyik oldalán a haját. Kétségkívül vagány tett volt, de azért mi maradnánk a Jess-féle fazonnál. Szeretjük a hajunkat, na.

Még mindig stílusváltás

Már a múlt héten is voltak sztárok, akik ezzel próbálkoztak, és ez most sem volt másként. Selena Gomez lényegesen közönségesebben öltözött fel, mint szokott, az állatmintamániás Mel B csupacsipkében dívázott, Jada Pinkett-Smith pedig húszévesnek érezte magát. Minket egyikőjük sem nyűgözött le - ti hogy vagytok ezzel?

Heti extrém

Maisie Williams, a Trónok harca színésznője egy igen extrém ruhában pózolt a Comic.Con vörös szőnyegén. A képregényes motívumok halmozása kiváló ötlet volt! Sarah Paulson viszont nem volt a topon a héten: ugyan a levendula és a fekete jól működnek együtt, lukakból azért megárt a sok. Nekünk legalábbis...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.