Selena Gomez alultápláltság vashiány rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Disney-csillag Selena Gomez csütörtökön kórházba került - mert hányingere volt, és komoly fejfájásra panaszkodott. A fiatal lányt egész éjjel bent tartották, pénteken pedig alapos vizsgálatoknak vetették alá. Mára végre kiderült, mi okozta a bajt.

Selena Gomez a pénteki, lemondott koncertje után hétfőn már fellépett Santa Monicában. Napokkal a kórházba szállítása után már sokkal jobb színben volt a tinisztár, így a rajongók százai végre megnyugodhattak. "Köszönöm nektek, hogy ennyien itt vagytok most velem. Sajnálom, hogy pénteken feleslegesen jöttetek el meghallgatni engem, de imádlak benneteket!" - mondta hétfőn Selena a koncert közben.

Northfoto
Northfoto



A riporterek azt tudakolták a szépségtől, miért is került kórházba a múlt héten. "Alig ettem mostanában, így hirtelen elgyengültem. Ezen kívül kissé túlterheltem a szervezetemet, és komoly vashiányt is diagnosztizáltak nálam. De már sokkal jobban vagyok" - mondta a tizennyolc éves énekesnő, akit még szombaton is vizsgáltak a kórházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.