Lady Diana frizuráját szeretné Katalin hercegnő?

Forrás: AFP -
frizura Katalin hercegnő haj Vilmos herceg Lady Diana Diana hercegnő fodrász György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évről évre övé a legszebb hajkorona, amelyet nők milliói kérnek a fodrászuktól világszerte. Katalin hercegnő haja mára fogalom lett, most mégis váltáson gondolkodik.

A brit királyi család ismerősei előszeretettel fecsegnek Vilmos herceg és Katalin hercegnő mindennapjairól. Ezúttal is a DailyStar újságírójának árulkodott egy bennfentes, miszerint Katalin hercegnő frizuraváltáson gondolkodik. Nem is akármilyenen: állítólag simán megválna akár 15 centitől is.

Forrás: AFP

Mert bár György herceg mamájának haját nők milliói figyelik irigykedve világszerte, a hercegnő számára mégis sokkal praktikusabb lenne egy Lady Diana-féle rövid frizura – tekintve, hogy a kis György bizonyára előszeretettel játszik mamája hosszú tincseivel. A váltáshoz azért Vilmosnak is lenne néhány szava: ő - állítólag - királyi fensége jobb szeretné, ha megmaradnának azok a szexi loknik.

Nem ez az első alkalom, hogy felvetődött a rövid haj gondolata Katalin hercegnő háza táján: korábban Kamilla hercegné javasolta Vilmos nejének a frizuraváltást. Ezen felbuzudlva a Life.hu is eljátszott már a gondolattal, hogyan festene Katalin rövidebb tincsekkel - nézd meg IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.