Évről évre övé a legszebb hajkorona, amelyet nők milliói kérnek a fodrászuktól világszerte. Katalin hercegnő haja mára fogalom lett, most mégis váltáson gondolkodik.

A brit királyi család ismerősei előszeretettel fecsegnek Vilmos herceg és Katalin hercegnő mindennapjairól. Ezúttal is a DailyStar újságírójának árulkodott egy bennfentes, miszerint Katalin hercegnő frizuraváltáson gondolkodik. Nem is akármilyenen: állítólag simán megválna akár 15 centitől is.

Forrás: AFP

Mert bár György herceg mamájának haját nők milliói figyelik irigykedve világszerte, a hercegnő számára mégis sokkal praktikusabb lenne egy Lady Diana-féle rövid frizura – tekintve, hogy a kis György bizonyára előszeretettel játszik mamája hosszú tincseivel. A váltáshoz azért Vilmosnak is lenne néhány szava: ő - állítólag - királyi fensége jobb szeretné, ha megmaradnának azok a szexi loknik.

Nem ez az első alkalom, hogy felvetődött a rövid haj gondolata Katalin hercegnő háza táján: korábban Kamilla hercegné javasolta Vilmos nejének a frizuraváltást. Ezen felbuzudlva a Life.hu is eljátszott már a gondolattal, hogyan festene Katalin rövidebb tincsekkel - nézd meg IDE kattintva!