A gyönyörű színésznőt nemrég szoptatás közben fotózták az egyik női magazin kedvéért. Olivia bevállalta, a képek pedig csodaszépek lettek. 

A harmincéves világsztár és öt hónapos kisfia, Otis több oldalt kaptak a szeptemberi Glamour magazinban. Méghozzá nem is akármilyen intim pillanatokban készültek róluk képek: többet között a szoptatást is megörökítették a fotósok. "Az, hogy Otisszal fotóztak, egyszerűen tökéletes választás volt. Semmi, ami velem kapcsolatos, nem lenne teljes nélküle, hiszen anya vagyok, és ez része az életemnek. A szoptatás pedig a világ legtermészetesebb dolga" - mesélte Olivia a magazinnak. A gyönyörű fotókat itt nézheted meg. 

Forrás: AFP/ /Michael Buckner

De nem Olivia Wilde az egyetlen sztár, aki a kamerák előtt is megszoptatja kisbabáját. Alanis Morisette-et, Miranda Kerrt, Gisele Bündchent és Gwen Stefanit is fotózták már ebben az intim pillanatban.

Gwen StefaniForrás: Northfoto
Te szoptatnál nyilvános helyen?

Az anyukáknak kéne elvonulniuk, vagy jó lenne, ha a környezet lenne nyitottabb a szoptatásra? Korábban a Life.hu-n már boncolgattuk ezt a témát, és beszámoltunk olyan nőkről is, akiket attrocitások értek a nyilvános szoptatás miatt.