Neil Patrick Harris legutóbbi divatfotója nagyon menő lett

Forrás: Glamour -
fotósorozat Neil Patrick Harris divatfotó magazin Glamour férj minta gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Így jártam anyátokkal színésze az egyik ismert női magazin kedvéért burkolta magát őrültebbnél őrültebb mintákba.

Nem körítünk: imádjuk Neil Patrick Harris legújabb fotósorozatának alábbi darabját, amely a szeptemberi Glamourban látott napvilágot. Persze nem írt történelmet, mint ahogyan a Rolling Stone címlapján tette, de szerintünk van legalább annyira jó.

Forrás: Glamour
Botrányos divatfotókon pózolnak a modellek http://www.life.hu/trend/20130222-botranyos-rasszistanak-titulalt-divatfotokon-pozolnak-a-sports-illustrated-magazin-modelljei.html A Sports Illustrated magazin legfrissebb fürdőruhakiadványa sokaknál kiverte a biztosítékot. Egyesek rasszizmussal és a téves sztereotípiák erősítésével vádolják a képek megálmodóit. Trend Mihalik Enikő megtépte a híres divatfotóst http://www.life.hu/galeria/20120803-a-szexi-mihalik-eniko-es-terry-richardson-divatfotos-pikans-fotosorozata.html Egy igazán különleges reklámfilm készült a sikeres magyar modell Mihalik Enikőés a világhírű divatfotós Terry Richardson közreműködésével. A teljes cikket és a reklámfilmet itt nézheted meg. Galéria Így készült meztelen fotózására Kate Moss http://www.life.hu/ez-zsir/20131212-kate-moss-brit-szupermodell-torokorszagba-utazott-meregteleniteni-a-playboy-fotozasa-elott.html Szigorú méregtelenítő kúrával hozta magát formába a modell a nyuszis magazin fotózása előtt. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.