Angelina Jolie és Brad Pitt a francia Chateau Miraval egyik kis kápolnájában mondta ki egymásnak a boldogító igent múlt hét szombaton. Fotók a helyszínről.

Hollywood álompárja 9 év és 6 gyermek után mondta ki a boldogító igent egy pici francia kastélyban, amelynek leghíresebb bora, egy rozé, a Pink Floyd névre hallgat. A kastély akkor került először a bulvárlapok címlapjára, amikor Angelina és Brad megvették 2008-ban, mielőtt ikreik megszülettek volna Franciaországban.

Forrás: AFP/Michel Gangne

A 35 szobás épület és a várárokkal körülzárt kertek korábban többek között egy francia dzsessz-zongorista tulajdonában voltak, aki az épületben egy stúdiót is berendezett. Rögzített itt albumot Sting, a Cranberries és a Pink Floyd is felénekelt néhány dalt a The Wall című albumukhoz. Az épülethez tartozó kertekben antik vízvezetékek, egy tó, aprócska források és egy kápolna is színesíti a környezetet.

Forrás: AFP/Michel Gangne

 

Álomesküvő itthon - 5 gyönyörű helyszín
Itthon is különleges és gyönyörű helyszínekre bukkanhatsz. Rusztikus stílusú esküvőt szeretnél egy szőlőbirtokon? Vagy szívesen mondanád ki a boldogító igent a nyugalom szigetén? Tökéletes esküvőre vágysz Magyarország legimpozánsabb borvidékén? A Life.hu összegyűjtött öt varázslatos esküvői helyszínt, amelyeket már most érdemes lefoglalnod, ha jövőre szeretnél férjhez menni.