Ebben a kastélyban mondta ki az igent Angelina és Brad

Forrás: AFP/Michel Gangne -
Brad Pitt helyszín esküvő Angelina Jolie kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt a francia Chateau Miraval egyik kis kápolnájában mondta ki egymásnak a boldogító igent múlt hét szombaton. Fotók a helyszínről.

Hollywood álompárja 9 év és 6 gyermek után mondta ki a boldogító igent egy pici francia kastélyban, amelynek leghíresebb bora, egy rozé, a Pink Floyd névre hallgat. A kastély akkor került először a bulvárlapok címlapjára, amikor Angelina és Brad megvették 2008-ban, mielőtt ikreik megszülettek volna Franciaországban.

Forrás: AFP/Michel Gangne

A 35 szobás épület és a várárokkal körülzárt kertek korábban többek között egy francia dzsessz-zongorista tulajdonában voltak, aki az épületben egy stúdiót is berendezett. Rögzített itt albumot Sting, a Cranberries és a Pink Floyd is felénekelt néhány dalt a The Wall című albumukhoz. Az épülethez tartozó kertekben antik vízvezetékek, egy tó, aprócska források és egy kápolna is színesíti a környezetet.

Forrás: AFP/Michel Gangne

Álomesküvő itthon - 5 gyönyörű helyszín

Itthon is különleges és gyönyörű helyszínekre bukkanhatsz. Rusztikus stílusú esküvőt szeretnél egy szőlőbirtokon? Vagy szívesen mondanád ki a boldogító igent a nyugalom szigetén? Tökéletes esküvőre vágysz Magyarország legimpozánsabb borvidékén? A Life.hu összegyűjtött öt varázslatos esküvői helyszínt, amelyeket már most érdemes lefoglalnod, ha jövőre szeretnél férjhez menni.
Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockErről az esküvői fotóról beszél most az internethttp://www.life.hu/intim/20140708-eskuvoi-foto-hattereben-a-tornado-tolcsere-errol-beszel-most-mindenki.htmlEgy tornádó tölcsérével a háttérben pózolt az újdonsült kanadai pár – mintha mi sem lenne természetesebb.IntimOrigoÚj esküvői őrület: meztelen feneküket mutogatják a koszorúslányokhttp://www.life.hu/trend/20140703-meztelen-fenekukkel-fotozzak-a-koszoruslanyokat-uj-eskuvoi-orulet.htmlMindig van új a nap alatt: ezúttal néhány koszorúslány őrült meg az esküvői fotók készítésekor, amely láncszerűen tovább terjedt a bevállalósabb hölgyek között.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.