Álomesküvő itthon - 5 gyönyörű helyszín

Berkenye esküvői ruha esküvő 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogalmad sincs arról, hol szeretnél férjhez menni, és szükséged van egy kis inspirációra? A klasszikus esküvői helyszínek előnye, hogy nagy tapasztalattal rendelkeznek a ceremóniák lebonyolításában, ám vannak olyan rejtett gyöngyszemek, amelyek különleges díszletéül szolgálhatnak életed egyik legkülönlegesebb eseményének, így valóban az álmaidnak és elképzeléseidnek megfelelően ünnepelhetsz. Íme, a Life.hu szuper tippjei!

Rusztikus stílusú esküvő egy szőlőbirtokon

Egyedi helyszínt keresel a különleges naphoz, amire évtizedek múltán is emlékezni fogsz, és ahol káprázatos fotósorozat készülhet rólad? Mondd ki a boldogító igent csodálatos természeti környezetben, egy 22 hektáros családi szőlőbirtok közepén. A hatalmas szőlőterület a Velencei-tó északi partján, a Meleg-hegy déli lejtőjén található, és igazi ékköve az 1700-as években épített püspökségi dézsmapince. A hely kiváló adottságai romantikus díszletet kölcsönöznek a meghitt szertartáshoz, míg a kedves vendégfogadás és a kiemelkedő minőségű pákozdi borok felejthetetlenné varázsolják e fontos eseményt. Ha netán ismerős lenne a táj, az bizony nem véletlen, ugyanis néhány hónapja itt forgatták a Barátok közt sorozat álomszép esküvői jeleneteit - itt fogadott egymásnak örök hűséget Miklós és Zsófi.

Bővebb infó:www.licspince.hu

Fogadj örök hűséget a nyugalom szigetén!

Festői hegyek, kristálytiszta levegő, fenséges ételek, szívélyes vendéglátás - ezek a tökéletes esküvő kellékei, és mi lenne meghatóbb, mint házassági fogadalmat tenni a tó közepén, egy csendes kis szigeten? A Börzsöny hegység lábánál, a fővárostól 50 km-re található kis sváb falu valóban mesebeli hely, ahol idilli, meghitt környezetben kötheted össze az életedet szerelmeddel, és káprázatos fotók készülhetnek rólatok a tó körül vagy a közelben lévő nógrádi várnál. A berkenyei panzió éttermében 130 fő elhelyezésére nyílik lehetőség, a család és a vendégek igényesen kialakított szobákban szállhatnak meg, az ifjú pár pedig a nászutas lakosztályban töltheti az éjszakát. A polgári szertartást, a magyar és helyi sváb specialitásokat, illetve a gyönyörűen dekorált helyszínt a fogadó biztosítja, így minden segítséget megkapsz, hogy legkedvesebb álmaidat valóra válthasd.

Forrás: www.berkenyepanzio.hu

Bővebb infó:www.berkenyepanzio.hu

Tökéletes esküvő a vörösborok szerelmeseinek

Nagy borrajongó az egész család, így szívesen elkápráztatnátok a násznépet azzal, hogy Magyarország egyik legimpozánsabb borvidékén tartjátok az esküvőt? A Bock Hotel Ermitage és Óbor étterem autentikus varázsa, a villányi borvidék páratlan hangulata, a zamatos borok és a gasztronómiai ínyencségek mind-mind hozzájárulnak a Nagy Nap sikeréhez. A szálloda konyhája az ország 25 legjobb éttermének egyike, és számtalan hagyományos esküvői fogást kínálnak különleges köntösben. A finom falatok mellé pedig a legjobb borok dukálnak, amiket akár az országban egyedi, boltíves pincében is elfogyaszthattok. A násznép is élvezni fogja a barátságos szállodát, az esküvő után pedig felfrissülhetnek a hotel wellness-részlegében is.

Fotó: Bergics Balázs (Bock Hotel Ermitage)

Mediterrán ceremónia a Káli-medencében

Kislánykorod óta álmodozol egy tengerparti esküvőről, de a költségvetésbe nem fér bele egy külföldi nász? Ha olyan vidékre vágysz, ami a csodálatos toszkán vagy a provence-i táj látványát és illatát idézi, a Káli-medence ideális választás. A Köveskálon található vendégház tökéletes szimbiózisa a vidéki hagyománynak és a méltóságteljes eleganciának, és itt minden adott a felejthetetlen pillanatokhoz. A környék adottságait kihangsúlyozó étterem, hatalmas kert, medence és romantikus szobák a nászéjszaka eltöltéséhez kiválóak. A vendéglátók igyekeznek minél több terhet levenni a házasulandók válláról, legyen szó élőzenéről, fotósról, dekorációról vagy akár az egész szertartás megszervezéséről. A max. 50 fő fogadására alkalmas étteremben a fogásokon keresztül megismerhetitek a Balaton-felvidék egyik legértékesebb gyöngyszemét, és békés, családias légkörben ünnepelhetitek szerelmetek napját.

Forrás: www.kaliartinn.hu

A Life.hu extra tippje:

Csodás panoráma és álomszép környezet-Pihenj a Balaton egyik legszebb szállodájában!

Bulizz egy gyárépületben!

A romantika a te szemedben a diszkrét félhomályt, a retró bútorokat és sokat látott macskaköveket testesíti meg? Tarts formabontó lakodalmat egyedi építészeti és kulturális környezetben, ahol nincs csendrendelet, így senki nem fog rátok szólni, ha túl hangosan mulattok. A nem mindennapi élmények a múltidéző teherliftnél kezdődik, ahol fenséges libatepertővel fogadják a vendégsereget, és miután elrebegtétek a szertartásteremben az igent, kezdődhet a pompás lakoma. A változatos menüsorban mindenki megtalálja a kedvére való fogásokat, sőt, a másnapi morzsapartira is csomagolnak! A forró hangulathoz elengedhetetlen hangulatvilágítás is adott, nem beszélve a pörgős pultosokról, a kiváló szomjoltókról és a jegyespár számára biztosított öltözőhelyiségről.

Forrás: www.bakelitstudio.hu

Bővebb infó:www.bakelitstudio.hu

Menyegző a somogyi dombok ölelésében

A 2003-as Miss Európa szépségverseny győztese, Laky Zsuzsi három éve mondta ki a boldogító igent harcművész kedvesének, Dietz Gusztávnak. Zsuzsi a Life.hu-nak elmondta, erősen kötődik szülővárosához, Nagykanizsához és családja révén a vidéki élethez, ezért esküvőjét is csendes, meghitt természeti környezetben képzelte el, így bukkant rá az interneten a Balatonhoz közeli, eldugott kis falura. Az ifjú párt a család barátja, Hella Ferenc lelkész adta össze a bonnyai református templomban, ezt követően az Üdülőfalu éttermében kezdődött a mulatozás, a fergeteges hangulatról pedig két zenekar és egy DJ gondoskodott. Az egykori szépségkirálynő azt is elárulta, hogy a nagy nap forgatókönyvét néhány hét leforgása alatt állították össze titokban, és az előkészületekben Szabó Tünde okleveles esküvőszervező nyújtott segítséget.

Forrás: Facebook/Laky Zsuzsi, Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem

A Life.hu extra tippje:

Tökéletes lagzihelyszín a Balaton közelében-Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem - 5.900 Ft/fő/éjtől

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.