Miután tündéri kislányával és férjétől kapott csókjával - na, meg fellépésével - elrabolta a show-t az MTV VMA díjátadóján, a királynő még egyszer robbantott a héten. Napvilágot láttak Beyoncé legújabb fotói, amelyek egy divatmagazin számára készültek. Erre mondják, hogy tökéletes, ugye?

Mindenki erről a csókról beszélt a héten, ideje, hogy más legyen a téma. Természetesen, Beyoncé marad. Az énekesnő földig érő hajjal, egy nyitott kabátban, bugyiban és magas sarkú szandálban pózol az egyik képen. A másikon vastag ruhákból kialakított karokkal pózol, mintha Síva lenne. Aztán egy másik fotón dicsfény is kerül a feje mögé a márványmintás háttérre.

Forrás: http://crfashionbook.com/

Beyoncé erős fotósorozatot kapott a francia Vogue egykori főszerkesztőjének divatlapjába. A koncepció Riccardo Tisci, a Ginvency divatház művészeti igazgatója végezte - aki amúgy rendszeresen öltözteti a sztárt a vörös szőnyegen és a színpadon is. A képek lenyűgözőek, erősek, határozottak, nőiesek. Az összes fotót ide kattintva nézheted meg.

Egy királynő ruhatára

Beyoncé a legbefolyásosabb énekesnő jelenleg, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt az énekesnő többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni, ám ez nem mindig sikerül neki. A Life.hu összegyűjtötte a legszebb ruháit és mutat néhány kevésbé jól megválasztott darabot. A cikket ide kattintva olvashatod el!