Nincs több eltűnt írószer - így lesz a ceruza csak a tiéd

írószer dekortipp Takács Nóra ceruza Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnétek olcsóbban megúszni az iskolakezdést? Ma mutatok egy praktikát, amivel szép, egyedi ceruzákat tudtok készíteni magatoknak.
Expressz szépítkezés - így készül a sulisminkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140830-hogyan-legyek-jo-no-suliba-jaro-holgyek-sminkje-percek-alatt.htmlElkezdődött az iskola! Ennek "örömére" egész héten ehhez a témához kapcsolódó videókat készítek. Ma egy gyors, iskolai smink lesz terítéken.Hogyan legyek jó nő--Egészséges jeges bonbonok - nassolj büntetlenül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140825-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-jeges-bonbonok-bogyos-gyumolcsokkel.htmlBízom benne, hogy lesznek még meleg napok, olyankor pedig jól fog esni a következő frissítő édesség!Hogyan legyek jó nőOrigoAz indiánnyárhoz indiánminta dukál - így alakítsd át a pólódat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140823-hogyan-legyek-jo-no-poloatalakitas-rojtos-csomozassal.htmlAmíg tart a jó idő, használjuk ki! Ma mutatok egy újabb technikát, amivel könnyedén felújíthatjuk a megunt felsőinket, pólóinkat!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.