Édesen gömbölyödik Milla Jovovich pocakja

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
Milla Jovovich terhesség Kaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges színésznőt még ragyogóbbá teszi a babavárás. 

A modell-színésznő és férje, Paul W. S. Anderson második gyermeküket várják. Milla Velencében, a Cymbeline című film premierjén meg is mutatta gömbölyödő pocakját. Tündéri volt!

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Egyszerű, V-nyakú ruhában és tűsarkúban pózolt a fotósok előtt, és bebizonyította, hogy egy kismama is lehet szexis. A babavárás egyébként bekavart a színésznő programjába: a Kaptár következő részének forgatása kicsit csúszik Milla miatt.

Terhes vagyok - tilos a tűsarok?

Nem Milla az egyetlen, aki még állapotosan sem tud megválni kedvenc lábbelijétől. Itt már bemutattunk olyan világsztárokat, akik többnyire magas sarkakon tipegtek a babavárás alatt.

Becsöngettek! A sztárcsemeték is megérkeztek az iskolába http://www.life.hu/csalad/20140901-megkezdtek-az-iskolat-a-sztarcsemetek-polyak-lilla-szekeres-adrien-nemeth-kristof-demcsak-zsuzsa-es.htmlBecsöngettek az iskolákba, szeptember 1-jén elkezdődött a tanítás. Polyák Lilla, Szekeres Adrien, Németh Kristóf, Demcsák Zsuzsa és Rubint Réka is elkísérték csemetéjüket az első napra.Család--Caramel megmutatta kislányát, Sophie-thttp://www.life.hu/csalad/20140902-caramel-a-megasztar-egykori-enekese-sokkot-kapott-kislanya-sophie-szuletesekor.htmlCaramel megmutatta, hogyan bújik hozzá újszülött kislánya. Íme, az első kép az énekes tündéri gyermekéről.Család--Sírva fakadtak az esküvőn Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekei – annyira helyesek!http://www.life.hu/csalad/20140902-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyerekei-elsirtak-magukat-az-eskuvon-nagyon-cukik.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt titkos, francia ceremóniáján még a gyerekek sem bírták ki meghatódás és könnyek nélkül. Annyira cukik!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.