Azt már régóta tudjuk, hogy franciának lenni bizony életérzés. Korábban összegyűjtöttük már, hogyan tudnak a francia hölgyek stílusosak és szexik lenni mindenféle erőlködés nélkül. Most pedig azokat a nőket szedtük csokorba, akik a legmagasabb fokon művelik a sikkességet, a bájt és azt a bizonyos utánozhatatlan, francia eleganciát.

Laetitia Casta

A most 36 éves Laetitiát nagyon fiatalon egy strandon fedezte fel egy nagy párizsi modellügynökség, így csak édesapja jóváhagyásával készülhettek el az első fotói. Attól a pillanattól kezdve azonban meg sem állt a világhírnévig. Olyan márkák foglalkoztatták, mint Alberta Ferretti, a Guess, a Miu Miu, a Pepe Jeans, a Tommy Hilfiger és a XOXO. Közel száz magazin címlapján tündökölt már, de szerepelt többek között a Victoria Secret katalógusokban (1996-ban csatlakozott egyébként az Angyalok csapatához), a Harper's Bazaarban, az ELLE magazinban és a Vogue-ban is.

Forrás: Northfoto

Constance Jablonski

Jablonskit sokan napjaink egyik legszebb francia stílusikonjának tartják, és ezzel mi is tökéletesen egyetértünk. A 23 éves modell a franciaországi Lille-ben látta meg a napvilágot, modellkarrierje pedig azóta ível felfelé, hogy 2006-ban felfigyeltek rá a francia Elite Modell Look versenyen. Az akkor még csak 16  éves lány ugyanis megnyerte a rangos modellversenyt, és azonnal le is szerződött az Elite ügynökséggel. Azóta több Vogue és Harper's Bazaar címlapot zsebelt már be, kétszer szerepelt a Victoria's Secret Fashion Show-n, és olyan márkák arca lett, mint az Estée Lauder, vagy éppen a H&M. Franciás bája és a természetéből adódó bájossága tökéletesen érezhető alábbi videóját elnézve:

Héloïse Guérin

Héloïse 1989. augusztus 26-án született Franciaországban. A 25 éves lány olyan cégekkel dolgozott már együtt, mint a Benetton, a Lacoste, a Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, vagy éppen Christian Dior, emellett pedig kifutóra lépett a 2010-es Victoria's Secret Fashion Show-n. És hogy miért is került be a legszebb modellek közé? Nos, mert alábbi kisfilmjéből átsüt franciás lágysága, göndör fürtjeivel pedig édesen csábít:

Julia Frauche

A 25 éves szőke lánynak is fiatalon, 16 évesen indult a karrierje, akkor fedezték fel Franciaországban. 18 évesen költözött Párizsba, azóta pedig begyűjtött számos Harper's Bazaar, Vogue, Allure és Numéro címlapot, de dolgozott a Just Cavallival, John Gallianóval és a Guccival is. Történetét vogue-os bemutatkozó videójában meséli el, melyben smink és egyéb trükkök nélkül látható. Őt is azért választottuk, mert franciás egyszerűséggel tud igazán bűbájos és izgató lenni:

Filippa Hamilton

Filippa 1985. december 3-án született Párizsban. Neve ismerős lehet a divatvilágban jártasoknak, ő volt ugyanis az a modell, akit 2009-ben egy Ralph Lauren fotón túlságosan vékonyra photoshopoltak, majd pedig amiatt, hogy túl "kövér", a cég megvált tőle. 177 centis magasságával és 54 kilójával állítólag már nem fért bele a dizájnerruhákba. "15 éves korom óta dolgoztam Ralph Laurennek, ők voltak a második családom. Ezért is bánt különösen ez a dolog" - nyilatkozta akkor a 28 éves szépség, akit azóta olyan cégek foglalkoztatnak, mint a H&M, vagy éppen a Chanel, és olyan címlapokról köszön vissza, mint a Numéro, vagy éppen az ELLE.

Forrás: http://models.com