Megszületett Mádai Vivien gyermeke

Forrás: facebook/Mádai Vivien -
terhesség szülés vajúdás maraton Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan aggódtak Mádai Vivienért, aki múlt héten már mindenórás kismama volt. Vivien tegnap este maratoni, 19 órás vajúdás után világra hozta kisfiát, Zénót.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mádai Vivien hatalmas boldogságban várta gyermekét és mindig hirdette, hogy a terhesség a világ legjobb dolga. Vivi és kedvese, Zoli tegnap este óta már karjukban tarthatják a kis Zénót, első közös gyermeküket.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

„Tegnap este 19:23 kor megérkezett a kisfiúnk, Zénó 3470 grammal és 53 cm-rel. Hihetetlen és egyben tényleg a világ legjobb érzése. A körülményekhez képest mindenki jól van bár kicsit hosszúra sikeredett (19 óra) , de ezért a kis csodáért, bármire képes az ember. Köszönjük, hogy velünk együtt örültök. Zénó, Vivi, Zoli" – írta Vivien közösségi oldalán. Nagyon gratulálunk!

Bármelyik pillanatban megszülethet Mádai Vivien kisfia, Zénóhttp://www.life.hu/csalad/20140909-madai-vivien-musorvezeto-mindenoras-barmelyik-pillanatban-megszulethet-a-kidfia.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, terhessége utolsó szakaszában is szexi kismama Mádai Vivien. A mindenórás műsörvezető szeptember 13-ra van kiírva, de ezt persze kisfia, Zénó még felülírhatja.CsaládTerhessége utolsó szakaszában is szexi kismama Mádai Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20140905-madai-vivien-musorvezeto-terhessege-utolso-szakaszaba-erkezett-a-39-hetben-jar-es-most-is-szexi.htmlMádai Vivien gyermeke hamarosan megszületik, a kismama a 39. hétben jár és bombaformában várja a pici érkezését.Család--Különleges géppel figyeli babája egészségét Mádai Vivienhttp://www.life.hu/drlife/20140903-madai-vivien-musorvezeto-egy-kulonlege-sgeppel-figyeli-magzata-szivhangjat.htmlA műsorvezető mindent megtesz magzata egészségéért. Egy speciális szerkezettel naponta ellenőrzi és figyeli gyermeke szívhangját.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.