2015 a tüll éve lesz? Kedvenc darabjaink a londoni divathétről

fashion week divathetek londoni divathét London stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a divatvilág New Yorkból Londonba tette át a székhelyét. Ugyan ez a divathét lényegesen rövidebb, mint az amerikai, mégis érdemes rá odafigyelni, az angol tervezőket pedig egyébként is nagyon kedveljük. Mutatjuk is kedvenc darabjainkat a londoni divathétről!

New Yorkban idén is nagy volt a felfordulás a divathét alatt: itt már mutattunk néhány emlékezetes pillanatot, és elárultuk azt is, mi volt a legnépszerűbb ruhadarab. A londoni divatkép kreációit nézegetve ugyan nem lettünk szerelmesek, de azt megtudtuk, hogy néhány idei őszi trend még jövő tavasszal is népszerű lesz. A kék mellett hódít még a keki és a fehér, és nincs hiány látványos szoknyarészekből és tüllből sem. Íme, tíz kreáció, amiket mi is szívesen viselnénk majd 2015 tavaszán!

/1409/Kedve201491617375

Persze a londoni divathét sem múlhatott el hírességek nélkül. Íme, néhány divatmániás, aki az elmúlt napokban megleste a tervezők darabjait az angol fővárosban.

/1409/H_res2014916173859

Ő a legjobb arc a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140910-bill-cunningham-utcai-fotos-a-new-york-i-divatheten.htmlVilágsztárok, divatkritikusok, újságírók, bloggerek - a New York-i divathéten mindenki ott van, aki számít a divatvilágban. A sok trendmániás között azonban a legmenőbb arc egészen biztosan az utcai divatfotós, Bill Cunningham. Meg is mutatjuk, miért. TrendOrigo3 francia tervező, akik örökre megváltoztatták a női divatot http://www.life.hu/trend/20140912-3-francia-tervezo-akik-orokre-megvaltoztattak-a-noi-divatot.htmlKik lehetnek ők? Ha egy kicsit is is szereted a divatot, akkor már sorolod is: Chanel, Dior és Yves Saint Laurent. Na, róluk ebben a cikkben nem sok szó esik majd, mert szerencsére Franciaország sokkal több olyan divattervezőt adott a világnak, akik örökre megváltoztatták a női divatot.TrendAFPSangriabordó, lilamánia és sok-sok sárga: káprázatos színek 2014 őszérehttp://www.life.hu/trend/20140901-divat-es-trend-szinek-amik-divatosak-2014-oszen.htmlKáprázatos színek, izgalmas fazonok, szexi minták és bőrcuccok - 2014 ősze is sokszínűnek ígérkezik. A következő hetekben a Life.hu elkalauzol az őszi trendek világába - kezdjük mindjárt a legmenőbb színekkel!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.