Túl gyanúsak azok a bizonyos reggeli rosszullétek vagy tényleg tudnak valamit a britek, amiért egy óra alatt kétszázan fogadtak a hercegnő ikerterhességére?

Tudjuk, hogy a Clarence House néhány hete jelentette be a hírt, miszerint Katalin hercegnő második gyermekét várja. Az sem új, hogy azóta sorban mondja le a kötelező királyi programokat, annyira súlyos terhességi rosszullétek gyötrik.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Nem véletlenül kapott szárnyra a pletyka (ismét), hogy a hercegnő esetleg ikreket vár – a csillapíthatatlan terhességi hányás az ikerterhességeknél nagyobb számban fordul elő, mint amikor egyetlen gyermeket vár a leendő édesanya.

Katalin és a gyanús rosszullétek
Katalin hercegnő György herceg terhessége alatt is szenvedett az úgynevezett hiperemezis graviádumtól. A gyakori rosszullétek miatt már akkor is felröppentek a híresztelések, miszerint ikreket várhat – a témáról akkor ITT írtunk bővebben.

Hogy az alattvalók mennyire komolyan veszik Katalin hercegnő ikerterhességét, azt jól példázza, hogy az Egyesült Királyság egyik legnagyobb fogadóirodájában 1 óra alatt kétszázan tettek pénzt erre a lehetőségre.

Az Express azonnal le is csapott a hírre, ám hiába próbálja alátámasztani állítását a brit királyi és a Middleton családban előforduló ikerterhességekkel (utóbbiról ő maga vallja be, semmit sem lehet tudni) és a genetikai fejtegetésekkel, többre ő maga sem jut. A lényeg, hogy Katalin hercegnő a hírek szerint már jobban érzi magát (tehát akkor hogy is van ez?) és hamarosan újra királyi teendői közé veti magát.