Negyvenhat múlt, de még mindig szemtelenül mini ruhácskákban mutatja meg eszméletlen alakját Kylie Minogue. Az ausztrál énekesnőt nem küldte padlóra, hogy tíz éve mellrákot diagnosztizáltak nála - gyógyulása után csúcsformában tért vissza. Október 18-án Budapesten koncertezik, mi pedig ennek alkalmából összeszedtük, mit is érdemes ellesni tőle divatfronton. 

Fekete-fehér, bármikor!

Kylie azok közé a nők közé tartozik, akik abszolút értékelik a monokróm szetteket. Az énekesnő rajong a kockás darabokért, de mindig törekszik arra, hogy kreációja izgalmas legyen.

Forrás: AFP

Mutasd a lábad!

Egy bizonyos kor után nem árt, ha a szoknya hossza egy kicsit hosszabb, kivéve, ha az ember lányának olyan lábai vannak, mint Kylie-nak. Kár az ilyen virgácsokat takargatni - az énekesnő sem teszi, még egy darabig biztosan nem. 

Forrás: AFP

Viselj maxiruhát!

A világsztár ritkán választja a középutat: ha nem miniben, akkor maxiban vonul a vörös szőnyegen. Még hogy 152 centihez nem való a maxiruha? Kylie erre is rácáfol!

Forrás: AFP

Válassz fehéret, mert az fiatalít!

Az ausztrálok csillaga jól tudja, hogy a világos színek éveket fiatalítanak az emberen, ezért nagyon gyakran visel fehér, bézs vagy krémszínű kreációkat. És milyen jól teszi!

Forrás: AFP

Elő a különleges anyagokkal!

Persze mint minden nő, néha a díva is a klasszikus fekete mellett dönt, olyankor azonban csavar egyet az összeállításon. Flitterek, tollak, tüll - bármi jöhet!

Forrás: AFP

Variáld a frizurádat!

Kylie-nak is beletelt néhány évbe, amíg rátalált arra a hajszínre és fazonra, ami tényleg jól áll neki. Neki is voltak merész próbálkozásai, no de kinek nem?

Forrás: AFP

Kit érdekel az életkor?

Kylie-t biztosan nem. Persze ő is jár fiatalító kezelésekre, de tesz is az alakjáért. A mai napig nem fél a kacér fellépőruháktól, és szívesen mutatja meg, hogy negyvenhat évesen is bombanő!

Forrás: AFP