Még hat nap és máris szavazhatsz kedvenc jelöltjeidre. Döntsd el te, kik kapják a 2014-es Richter Aranyanyu Díj szobrot és az ezzel járó elismerést.

2011-ben Rácz Zsuzsa írónő és a Richter Gedeon Nyrt. hozta létre az Aranyanyu kezdeményezést. A Richter Aranyanyu Díj legfontosabb missziója a nők önbecsülésének növelése, a hétköznapi hősök elismerése.

Hamarosan indulhat a szavazás

November 3-án kezdetét veszi a szavazás! Ettől az időponttól kezdve a Richter Aranyanyu Díj weboldalán és a Facebookon megismerkedhetsz a jelöltekkel és egyetlen kattintással hozzásegítheted a kedvenceidet a győzelemhez! A jelöltekkel a Life.hu bemutatkozó oldalán is megismerkedhetsz: november 3-án bemutatjuk a pedagógusokat, november 7-én megismerheted az orvosokat és november 11-én az egészségügyi szakdolgozókat.

2014-ben a Ridikül Magazin különdíjával együtt hét nő veheti majd át a Richter Aranyanyu Díjjal járó elismerést. November 20-án derül ki, hogy kik lettek az idei győztesek.

A zsűri: Kriston Andrea, Dr. Gyarmati Andrea, Nagy Tímea, Dobó Kata, Beke Zsuzsa, Rácz ZsuzsaForrás: Sárosi Zoltán/www.aranyanyu.hu

A zsűri tagjai: Rácz Zsuzsa írónő, Beke Zsuzsanna a Richter Gedeon Nyrt. Kommunikációs- és PR igazgatója, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dobó Kata színésznő, dr. Gyarmati Andrea olimpikon és Kriston Andrea, az Intimtorna módszer kidolgozója.