Már csak hat nap és szavazhatsz a kedvenceidre! - Döntsd el te, kik legyenek idén Aranyanyuk!

egészségügy szavazás díj orvos Aranyanyu 2014 pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hat nap és máris szavazhatsz kedvenc jelöltjeidre. Döntsd el te, kik kapják a 2014-es Richter Aranyanyu Díj szobrot és az ezzel járó elismerést.

2011-ben Rácz Zsuzsa írónő és a Richter Gedeon Nyrt. hozta létre az Aranyanyu kezdeményezést. A Richter Aranyanyu Díj legfontosabb missziója a nők önbecsülésének növelése, a hétköznapi hősök elismerése.

Hamarosan indulhat a szavazás

November 3-án kezdetét veszi a szavazás! Ettől az időponttól kezdve a Richter Aranyanyu Díj weboldalán és a Facebookon megismerkedhetsz a jelöltekkel és egyetlen kattintással hozzásegítheted a kedvenceidet a győzelemhez! A jelöltekkel a Life.hu bemutatkozó oldalán is megismerkedhetsz: november 3-án bemutatjuk a pedagógusokat, november 7-én megismerheted az orvosokat és november 11-én az egészségügyi szakdolgozókat.

2014-ben a Ridikül Magazin különdíjával együtt hét nő veheti majd át a Richter Aranyanyu Díjjal járó elismerést. November 20-án derül ki, hogy kik lettek az idei győztesek.

A zsűri: Kriston Andrea, Dr. Gyarmati Andrea, Nagy Tímea, Dobó Kata, Beke Zsuzsa, Rácz Zsuzsa Forrás: Sárosi Zoltán/www.aranyanyu.hu

A zsűri tagjai: Rácz Zsuzsa írónő, Beke Zsuzsanna a Richter Gedeon Nyrt. Kommunikációs- és PR igazgatója, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dobó Kata színésznő, dr. Gyarmati Andrea olimpikon és Kriston Andrea, az Intimtorna módszer kidolgozója.

Három nő, három sors, egy életcél – hétköznapi hősnők bevetésenhttp://www.life.hu/csalad/20140908-a-richter-aranyanyu-dij-2013-as-ev-gyozteseivel-keszult-interju.htmlVannak, akik nap mint nap hajtanak végre különböző hőstetteket. Nagyszerű, példaértékű életekkel rendszeresen találkozik Rácz Zsuzsa írónő, a Richter Aranyanyu Díj megálmodója. A pályázat tavalyi győzteseinek személyes története tiszteletreméltó, és olykor igen szívbemarkoló is.Család--A belső energia nyomában – amitől egy nő bármire képes leszhttp://www.life.hu/csalad/20140905-mitol-kepesek-a-nok-neha-akar-hegyeket-is-megmozgatni.htmlMitől nő a nő? Biológiai sajátosságaitól, társadalmi szerepeitől, vagy attól, hogy hasonlít-e az aktuális szépségeszményhez? És vajon miből táplálkozik az a folyton megújuló energia, kitartás és erő, amivel olykor akár hegyeket is képesek vagyunk megmozgatni?Család--Már csak 5 napig jelölheted kedvencedet az Aranyanyu Díjra!http://www.life.hu/csalad/20140908-mar-csak-5-napig-jelolheted-kedvencedet-a-richter-aranyanyu-dijra.htmlMár csak öt nap áll a rendelkezésedre, hogy benevezd kedvenc orvosodat, egészségügyi szakdolgozódat, pedagógusodat a Richter Aranyanyu Díjra - most néhány kattintással meghálálhatod nekik mindazt, amit érted vagy a családodért tettek. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.