A hercegnő saját otthonában fogja vendégül látni a Middletonokat, akik a királynő ebédjére már nem hivatalosak.

Bár még csak októbert ír a naptár, a brit királyi család már a karácsonyi programokat ütemezi. A hírek szerint Katalin hercegnő karácsony napján maga fogja vendégül látni a Middletonokat, akik azonban már nincsenek Erzsébet királynő karácsonyi ebédjének vendéglistáján.

Forrás: AFP/Jason Reed

Nem is gondolnánk, mennyire egyszerű a válasz: „Ez nem jelenti azt, hogy a királynő kizárná Katalin családját. Nagyon is kedveli őket, sőt, számos régi szabályt megszegett miattuk korábban. De nincs annyi szoba a Sandringham-kastélyban, hogy minden unoka és gyermeke feleségét le tudja ültetni egy ebédre" – mondta a királyi család egyik bennfentese.

Valószínűleg most ez lehet a família legkisebb problémája, hiszen Katalin hercegnő és Vilmos herceg szeptemberben jelentette be, hogy második gyermekükett várják. Az újdonsült kismama a hírek szerint eddig nem viselte túl jól a terhességet, nemrég azonban – hosszú hónapok után először – mosollyal az arcán kapták lencsevégre, amint orvosától távozott. A hírek szerint Katalin ultrahangvizsgálaton járt és állítólag kislányt hord a szíve alatt - aki, ha minden igaz, áprilisban fog megszületni.

Mi ITT már eljátszottunk a gondolattal, hogyan festene György herceg kishúga.