Ki ez a nő? Felismerhetetlen lett Renee Zellweger

botox plasztika szépészeti beavatkozás Renee Zellweger Bridget Jones naplója arc szem ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár sosem vallotta be, most erősen feltámadt a gyanú, hogy plasztikai sebésznél járt a 45 éves színésznő.

Kétszer is rá kellett néznünk Renee Zellweger legfrissebb fotójára, hogy megbizonyosodjunk róla, jól olvastuk a nevét. Igen, nem csalás, nem ámítás, ez a gyanúsan kisimult hölgy a Bridget Jones naplójának színésznője. A 45 éves sztár egy ismert magazin díjátadóján tette tiszteletét a pasijával.

/1410/Renee20141021155945

Sztárok és plasztikáik

Akad, akinek jót tett, más azonban már kevésbé mondhatja el magáról ugyanezt. Sztárok, akik a fiatalságért és a szépségért bármiért hajlandóak voltak – akármekkora árat is kellett értük fizetniük. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatjátok.
Nem merevít, hanem lazít - tévhitek a botoxrólhttp://www.life.hu/drlife/20140603-tevhitek-a-botoxrol-ami-gyogyszer-es-nem-merevit-hanem-lazit.htmlMég azok a szépülni vágyó nők is összerezzennek a botox használatának lehetőségétől, akik korábban szilikonnal turbózták fel a kebleiket. Vajon a botox hatásait illusztráló képekről ránk tekintő, eltorzult sztárarcok tényleg ennek a csodaszernek a következményei? Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, kipróbáltuk.Dr. Life--A botoxkirálynő Nicole Kidmannek igenis vannak ráncaihttp://www.life.hu/drlife/20140514-nicole-kidman-arca-a-2014-cannes-i-filmfesztivalon.htmlNicole Kidman állítólag lejött a botoxról- legalábbis arról a mennyiségről, amelytől az arca úgy nézett ki, mintha viaszból lenne. A cannes-i filmfesztiválon készült képek között kutatva találtunk egy fotót, amelyen jól látszik, hogy a 46 éves világsztárnak igenis vannak ráncai.Dr. Life--Új őrület: a szempillabotoxhttp://www.life.hu/trend/20121227-hosszabb-es-sotetebb-pillak-8-het-alatt-termeszetesen-latisse.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, ma már 3D hosszabbítással tartós, a műszempillánál természetesebb hatást érhetsz el. Ha azonban ez sem elég és úgy érzed, továbbra sem elég hosszúak és dúsak a pilláid, akkor számodra is jó hír, hogy hamarosan Európában is elérhető lesz egy szempillabotoxként elhíresült csodaszer.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.