Ahogy azt a Life.hu megírta, sokkoló arcváltáson esett át a Briget Jones naplója filmsorozat Oscar-díjas színésznője. A 45 esztendős Renee Zellweger máris reagált az őt ért vádakra.

Renee a People magazinnak tett nyilatkozatában azt mondta, hogy azért néz ki másképpen, mert egészségesebb és boldogabb, mint valaha...

/1410/Renee20141021155945

"Egy másmilyen, boldogabb, teljesebb életet élek, és örülök, hogy ez talán látszik is"  - állítja a színésznő, aki a barátai szerint nyugodt, ő pedig egészségesnek érzi magát. Renee szerint, aki a kimerültségre hivatkozva most lassabb tempóra vált, eddigi életvitele nem tette lehetővé, hogy kellő képpen vigyázzon magára, és elkerülhetetlen volt, hogy rossz döntéseket hozzon. Ezért döntött úgy, hogy végül változtat, ebben pedig szerelme, Doyle Bramhall is támogatja.

„Sima a homloka, pedig a mosoly miatt kifejezőbb ráncokat várna az ember. Ez egy kevés botoxot jelez a szem és a szemhéj környékén" – véleményezte korábban Renee arcát a Daily Mail által megkérdezett orvos, Dr. Alex Karidis, aki szerint gyanúsan kisebb lett a távolság a szemöldöke és a szeme között.

Sztárok és plasztikáik
Akad, akinek jót tett, más azonban már kevésbé mondhatja el magáról ugyanezt. Sztárok, akik a fiatalságért és a szépségért bármiért hajlandóak voltak – akármekkora árat is kellett értük fizetniük. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatjátok.