A fukszia kissé meghatározhatatlan szín, leginkább egy pinkes-lilás árnyalat ugrik be, amikor rá gondolunk. Természetesen számtalan variációja létezik, mi pedig imádjuk őket egytől egyig. Ezt a merész, szexi, feltűnő árnyalatot választottuk a hónap színének - dobd fel vele a szürke hétköznapokat!

A fukszia egy káprázatos színű virág, így érdemes a színeit a gardróbodba is becsempészni. Nemcsak mi, de a Jónő team stylistcsapata, a Fashion donor is rajong érte. ,,A fukszia kiemeli a szőkék hidegségét, a barnák melegségét, a feketék színt kapnak, a vörösek pimaszságot. Remekül illik minden típusú hajhoz és bőrhöz. A mai trendeknek hódolva lehetünk bátrak és vegyíthetjük az élénk színeket: párosíthatjuk a fuksziánkat narancssárgával is! Farmerrel tökéletes párost alkotnak, finomabb anyagú blúzokkal pedig feldobhatjuk a mindennapokat."

Forrás: Thinkstock

Viselheted a kedvenc farmeroddal

Mint szinte minden szín, ez is tökéletesen passzol a farmerhoz, mindegy, hogy a kék milyen árnyalatát választod.

 

1. Mango - 5595 forint 2. Asos clutch - 42 font 3. Deichmann - 5990 forint 4. Mango - 6595 forint 5. GAP - 54,95 dollár

Feldobja az unalmas munkanapot

Egy fukszia ruha, és minden szem rád szegeződik - csinos, mutatós és modern, különösen ha naranccsal variálod!

1. Zara - 25.995 forint 2. Bagatt 3. Thomas Sabo - 34 euró 4. Bershka - 9995 forint 5. Zara - 9995 forint

Unalmas fekete helyett elegánsan, fuksziában

Közelednek a karácsonyi partik, de már most tudod, hogy nem akarsz egy lenni a kisfeketét viselő csajok közül? A fuksziánál jobb színt nem is választhatnál - kombináld fémes árnyalatokkal!

1. Zara - 22.995 forint 2. Zara - 12.990 forint 3. Mango - 4595 forint 4. H&M - 5990 forint 5. Topshop - 20 font

Körömre, ajakra tökéletes

Az ajkaidon és a körmökön is csodásan mutat ez a vibráló szín. Izgalmasabb, mint a piros, nőiesebb, mint a rózsaszín - próbáld ki te is!

1. Lancome 2. YSL 3. Essence 4. The Body Shop 5. Clinique 6. OPI
A szerző véleménye:

,,Pontosan azért imádom ilyenkor a fuksziát, mert nem klasszikus őszi-téli szín, ugyanakkor remekül variálható és nagyon nőies. Nem viselek egyszerre több élénk darabot, így nekem mondjuk egy sárgával vagy egy naranccsal sok lenne, másokon azonban szeretem ezt a kombót. Egyelőre a fukszia köröm-rúzs páros nálam a nyerő, és biztosan beszerzek hamarosan egy egyszerűbb, de jól variálható kisruhát és egy sálat ebben a színben."