Te jó ég, hová tűnt Kim Kardashian szemöldöke?

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
szemöldök Kim Kardashian Kendall Jenner kiszőkítés születésnapi buli Cara Delevingne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős a gyanúnk, hogy a szemöldökkirálynő Cara Delevingne tehet a dologról.

Már megszoktuk, hogy Kim Kardashian a dekoltázsától kezdve az előnytelen öltözékig mindent bevet, hogy felkeltse a nagyérdemű figyelmét. (Hiszen valamivel mégiscsak muszáj, hogy róla beszéljünk – és tessék, ezt is tesszük.)

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

De ezt a szemöldök-dolgot nem értjük. A celebmami húgocskája, Kendall Jenner születésnapi partiján vett részt a közelmúltban, amelyen konkrétan szemöldökök nélkül jelent meg. Persze a hírek szerint nem egy életre intett búcsút nekik, pusztán az alkalom kedvéért szőkítette ki – néhány nap múlva már ismét velük parádézott.

Ezúttal azonban tényleg nem értjük, mire volt jó. Nem szexi, nem néz ki jól, bár kétségtelen, hogy a vastag szemöldökéről elhíresült Cara Delevingne brit modell mellett érdekes kompozíciót alkotott a szemöldök nélküli Mrs. Kanye West. És itt ki is fogytunk az ötletekből.

Kim K, az igazi nehézbombázó

Szexvideóval kezdte, amely egyenesen Kanye West karjaiba, majd az A-kategóriás celebek közé repítette. Ám hiába a felívelő pályafutás, kerekded formáit a mai napig nehezen tudja ízlésesen eltakarni - bár minek is tenné Amerika legnépszerűbb celeblánya? Kim Kardashianról szóló írásunkatide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.