Erős a gyanúnk, hogy a szemöldökkirálynő Cara Delevingne tehet a dologról.

Már megszoktuk, hogy Kim Kardashian a dekoltázsától kezdve az előnytelen öltözékig mindent bevet, hogy felkeltse a nagyérdemű figyelmét. (Hiszen valamivel mégiscsak muszáj, hogy róla beszéljünk – és tessék, ezt is tesszük.)

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

De ezt a szemöldök-dolgot nem értjük. A celebmami húgocskája, Kendall Jenner születésnapi partiján vett részt a közelmúltban, amelyen konkrétan szemöldökök nélkül jelent meg. Persze a hírek szerint nem egy életre intett búcsút nekik, pusztán az alkalom kedvéért szőkítette ki – néhány nap múlva már ismét velük parádézott.

Ezúttal azonban tényleg nem értjük, mire volt jó. Nem szexi, nem néz ki jól, bár kétségtelen, hogy a vastag szemöldökéről elhíresült Cara Delevingne brit modell mellett érdekes kompozíciót alkotott a szemöldök nélküli Mrs. Kanye West. És itt ki is fogytunk az ötletekből.

Kim K, az igazi nehézbombázó
Szexvideóval kezdte, amely egyenesen Kanye West karjaiba, majd az A-kategóriás celebek közé repítette. Ám hiába a felívelő pályafutás, kerekded formáit a mai napig nehezen tudja ízlésesen eltakarni - bár minek is tenné Amerika legnépszerűbb celeblánya? Kim Kardashianról szóló írásunkatide kattintva olvashatod el.