Jennifer Lopezről eddig a már-már közönségesen felsliccelt estélyik és az extrém csillogás jutott eszünkbe, az utóbbi időben azonban úgy fest, sokat finomodott a világsztár harsány stílusa. Olyannyira, hogy még a divatérzékeny Marion Cotillarddal is felveheti a versenyt. Következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Letisztult fazonok helyett

Idén kétségkívül nagy divat a ruhák egyszerű szabását egy kicsit kislányossá tenni: Anne Hathaway ragyog, de nem bántuk volna, ha nem hullámos a ruha alja. Nicole Kidman a szokásos dívás stílusát kissé bohémra cserélte, és meg kell hagyni, remekül áll neki!

Óvatosan a tupírral!

Kacey Musgrave vidámmá tette a napunkat: vajon miért vetemedik egy fiatal nő arra, hogy ilyen mennyiségű tupírral dobja fel a frizuráját? De Kellie Pickler is jobban járt volna, ha átlapoz néhány divatlapot indulás előtt: akkor ugyanis tudhatná, hogy manapság a tökéletesen megkomponált szempilla és az igencsak mű hatású szemsmink már idejétmúlt. Mi inkább tanulunk Larion Oscar sminkmestertől, mint a szöszi celebtől!

Mániájuk a divat

A napokban zengtünk ódákat a kötött holmikról, de azt nem gondoltuk, hogy lesz olyan sztár, aki bevállalja mondjuk a Celine tetőtől talpig kötött szettjét. Nos, Rihanna megtette, az eredményt ti is láthatjátok... Blake Lively stílusáért azonban még mindig odáig vagyunk - tőlünk megkapta a legcsinosabb kismama címet is. 

Ez ám az elegancia!

Egyszerű, ugyanakkor roppant szexi szabás, egyetlen pántos szandál és nem akármilyen kisugárzás - Camilla Alves a héten is elbűvült bennünket. A színmániás Jessica Chastain pedig ezúttal egyszerű feketében mutatta meg, nem kell ahhoz egy különleges árnyalat, hogy ragyoghasson a vörös szőnyegen.

Life.hu tipp
Elegancia felsőfokon - less be Maxima királyné gardóbjába!

 Légy egyedi!

Persze úgy is meg lehet varálni egy fekete, nadrágos szettet, hogy az eredmény még izgalmas is legyen. Ciarához remekül illett a bőr kertésznadrág, kevés sztáron tudtuk volna ezt elképzelni. JLo pedig meglepett bennünket, nem is kicsit: most már az ő gardróbjáért is ölni tudnánk...

Heti kedvenc

Persze, hogy Marion Cotillard, és persze, hogy Diorban. Épp az ő karcsú alakjára tervezték ezt a csodás couture ruhát, ő azonban az ezüst clutchcsal és a vibráló színű topánnal szuperizgalmassá tette a szettet. Erre mondják, hogy a vérében van a stílus! 

Forrás: AFP