Ennyi szexi és duci nőt még nem láttál a Vogue-ban egyszerre

Forrás: Vogue -
fehérnemű modell fotósorozat Vogue plus-size duci modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemesen csalódhatunk a divatmagazinban. Végre nemcsak zörgő csontú modelleket, hanem szexi plus-size lányokat is láthatunk a lapban.

Felemelő érzés minden nőnek plus-size modelleket látni a divatlapokban. Ezúttal a Vogue magazinban pózolnak gyönyörű nők csinos fehérneműben. Nem ez az első, hogy a divatlap kerek nőkről készít szexi képeket, 2011-ben már borítóra kerültek a plus-size lányok.

Forrás: Vogue

Marquita Pring, a modellek egyike érdekes felfedezést tett: „Eddig nem is tudtam, hogy pontosan mekkora melltartót kellene hordanom! Teljesen rossz típusút viseltem, aztán bekerültem a divat világába, és elkezdtem felfedezni a testemet" - mondta.

Forrás: Vogue

Korábban egyébként a GQ magazin címlapjára egy félmeztelen plus-size modell került.

Ők a divatvilág legszebb plus-size modelljei - ha szeretnél hús-vér nőket látni, kattints IDE!
Schobert Norbi szerint Tatár Csilla egy szexi plus size modellhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-schobert-norbi-a-tv2-mokkaban-azt-mondta-tatar-csilla-egy-szexi-plus-size-modell.htmlNorbi kedd reggel a Mokkában vendégeskedett, ahol még mindig a duciszépségversenyről mondott korábbi véleményét boncolgatták. Aztán kiderült, Tatár Csillán is van néhány kiló plusz...A szép műsorvezető közben Facebook oldalán magyarázkodik. TV + BulvárOrigoMagyar plus size siker Londonbanhttp://www.life.hu/trend/20130927-szkiba-zsuzsanna-blogger-pozitiv-testkep-aktivista-kint-volt-a-loving.htmlSzkiba Zsuzsannát érte az a megtiszteltetés, hogy pár napja ő lehetett egy világhírű, londoni plus size rendezvény hivatalos európai bloggere.TrendMeztelen plus size modell a címlapon üzen hadat a csontsovány modelleknekhttp://www.life.hu/trend/20120523-meztelen-plus-size-modell-a-cimlapon-uzen-hadat-a-csontsovany.htmlCandice Huffine plus size modell a spanyol S Moda magazin címlapján mutatja meg, mennyivel szexisebb egy nőies nő, mint egy piszkafa.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.