Good Morning America Jennifer Lawrence Liam Hemsworth Josh Hutcherson Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves színésznő és szexi kollégái Liam Hemsworth és Josh Hutcherson a Good Morning America beszélgető show vendégei voltak. Jennifer pedig egy igazán érdekes szerelésben érkezett.

Úgy tűnik, hogy a korán érbedés nem tartozik J-Law kedvenc elfoglaltságai közé. A képek tanúsága szerint ugyanis a pizsamáját sem vette le, mielőtt elindult volna a műsorba:

Forrás: Northfoto

Jó, kicsit gonoszak vagyunk, ez ugyanis egy Ulla Johnson ruha. Ezzel együtt tényleg kicsit olyan, mint valami, amiben inkább aludni szoktunk.

Úgy látszik, Jennifert mostanában nem igazán szereti a stylistja. Pár nappal ezelőtt is a ruhája miatt került bajba, abból épp a melle ficcent ki.

Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-125

Jennifer Lawrence ismét szingli:

Az éhezők viadalának sztárja szakított legújabb kedvesével, Chris Martinnal. A Coldplay frontembere és a szexi színésznő június óta találkozgattak, habár mindössze egy fotó készült a románcukról. A férfi idő közben azt is bejeletette, hogy elhagyja feleségét, a szintén színész Gwyneth Paltrowt. A szakításról itt olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.